hits


3 serietips til søndagskvelden

 • 05.11.2017 16:00 4 kommentarer
 • Trenger du noen tips til hva du kan se på i kveld? Det beste jeg vet er å se på serier og filmer, så jeg tenkte jeg kunne komme med noen forslag til hva dere kan se hvis dere ikke helt vet hva dere vil se på selv.

  Riverdale

  Denne serien har jeg tipset om flere ganger, men jeg kan ikke få tipset nok om den, for den er så bra! Jeg vil at alle skal se Riverdale😃 Den er spennende, morsom og romantisk! Riverdale handler hovedsaklig om ungdommene Archie, Betty, Jughead og Veronica. 

  Serien handler om at tvillingbroren til Cheryl Blossom, Jason, drukner. Etterhvert får vi vite at han ikke druknet, men ble skutt! Mye drama skjer iløpet av hele sesongen og frem til vi finner ut av hva som skjedde med Jason. Serien er sykt bra og jeg har sett sesong 1 to ganger allerede og sesong 2 har også startet og rulle på skjermen med nye episoder hver torsdag!

  Den kan ses på Netflix.

  Slasher

  Denne serien har to sesonger ute nå og er så sykt bra! Du må tenke noe ekstremt, for her er det om å gjøre å finne ut hvem som er morderen. Denne serien er litt lik som American Horror Story i den settingen at sesong 1 har en historie og sesong 2 har en annen historie og de samme skuespillerne, som spiller andre karakterer. Første sesong handler om Sarah Bennet som flytter tilbake til hjembyen sin, der foreldrene ble brutalt drept av en som blir kalt for "The Executioner". Etter at hun har flyttet tilbake skjer det flere mord på akkurat samme måte som foreldrene hennes ble drept, men han som drepte foreldrene sitter i fengsel.

  Du ser serien på Netflix.

  Stranger Things

  Det er ingen tvil om at Stranger Things er i vinden om dagen, sesong 2 ble sluppet for et par uker siden og jeg hadde allerede sett ferdig alt iløpet av 2 dager.

  Serien handler om 4 gutter på 80-tallet, en av kompisene forsvinner og de 3 andre må finne ut av hva som har skjedd med Will. Serien er litt sci-fi-aktig og jeg digger det! De 3 guttene blir kjent med en jente som heter Eleven og Mike som er en av gutta blir ekstra godt kjent med henne, de to er såå søte.

  Den kan sees på Netflix.

  Følg meg på instagram: emilie_helle

  -Emiliehelle

  Follow
 • Publisert: 05.11.2017, 16:00
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  blomsterpiken

  05.11.2017 kl.16:34

  Elsker Riverdale!

  Emilie Helle

  06.11.2017 kl.20:03

  blomsterpiken: Jeg ogsåå! :D

  Victoria

  05.11.2017 kl.18:42

  Åh, tusen takk for gode tips!! :-)

  Emilie Helle

  06.11.2017 kl.20:03

  Victoria: Bare hyggelig :D

  Skriv en ny kommentar

  Follow