hits


Jeg har operert

 • 05.11.2017 20:51 4 kommentarer
 • Hey guys! Dette innlegget har jeg tidligere postet, men på min gamle blogg. Jeg tenkte å poste det her også, fordi jeg syns det er litt viktig å få frem de sidene ved operasjoner som ikke inneholder silikon osv, men det helt motsatte, det å fjerne.

  Helt fra jeg kom i puberteten og fikk store pupper har jeg hatet de. Jeg har alltid ønsket meg små, søte pupper og ikke store, voldsomme pupper som gjør så det ser ut som du veier 10kg mer enn du egentlig gjør. Misforstå meg rett, mange med store pupper rocker det og klarer å få det til å se bra ut, men jeg har alltid forsøkt å skjule det litt, sett bort ifra 8. klasse med masse utrigning da.. haha.

  Sommeren etter jeg var ferdig på videregående, altså 4(!!) år siden allerede, fikk jeg tid til operasjon for brystreduksjon i Oslo etter at jeg var på konsultasjon. Jeg ble sendt fra fastlegen min til Aleris i Oslo og jeg fikk operasjonen dekket.

  Førbildene er ikke så bra, for som sagt, var jeg ikke så glad i å vise det jeg hadde, men jeg kan fortsatt se tydelig forskjell fra bildene over og under.

  Hovedgrunnen til at jeg tok operasjonen var fordi jeg har en fødselsskade som jeg kommer til å ha plager fra resten av livet. Jeg mangler mange sener i venstre skulder og har alltid slitt med dårlig rygg/skulder. Puppene mine var ikke akkurat en hjelpsom del på det problemet, så dette var også en grunn i tillegg til at jeg ikke følte meg vel med det.

  For det første, så dør jeg litt av hvor blond jeg faktisk var på den tiden her, haha! For det andre, for en sykt fresh BH jeg fikk etter operasjonen, denne måtte jeg gå med i maange dager før jeg i det hele tatt fikk lov å bevege litt på meg. Slik jeg husker det, så hadde jeg ikke særlig vondt i ettertid, men jeg holdt meg i ro og hadde ingen problemer med det siden jeg var ferdig på skolen og hadde ingen jobb enda. Jeg tror det tok hele 6 dager etter operasjonen før jeg fikk lov å dusje og da måtte mamma hjelpe meg, for jeg fikk ikke lov å løfte armene mine, haha!

  Jeg fikk ikke så mye informasjon før operasjonen egentlig, bare at operasjonen gjorde at jeg fortsatt kunne amme når den dagen kom og at operasjonen ble rundt brystvortene, nedover langs brystet og under hele brystet, altså ikke et pent arr for å si det sånn. Etter operasjonen fikk jeg beskjed om at de hadde tatt ut ca. 250 gram i hver pupp og jeg merket med en gang sykt forskjell!

  Kan si at jeg var greit plastra sammen da! Etter noen uker fikk jeg infeksjon i det ene såret, som jeg har arr av den dag i dag, men jeg er fortsatt glad for at jeg gikk igjennom dette, for det har gjort stor forskjell på ryggen min og selvfølelsen.

  (Jeg må bare beklage de dårlige mobilbildene)

  Følg meg på instagram: emilie_helle

  -Emiliehelle

  Follow
 • Publisert: 05.11.2017, 20:51
 • Kategori: Hverdag
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  line

  05.11.2017 kl.23:06

  supert at du tar opp det på denne måten og, og ikke bare det med at man skal ha større pupper. <3 you look good

  Emilie Helle

  06.11.2017 kl.20:03

  line: Tusen takk<3

  CamyReed

  06.11.2017 kl.21:59

  så bra å lese om at det går denne veien og:-) Det er ikke alltid vi blir lykkeligere av å endre på kroppen vår

  Emilie Helle

  11.11.2017 kl.10:40

  CamyReed: Takk :D

  Skriv en ny kommentar

  Follow