hits


Jeg føler på våren + noe spennende!

 • 21.03.2018 17:06 3 kommentarer
 • Ah, de siste dagene har solen faktisk varmet skikkelig! Når jeg kjørte til jobben i går, så måtte jeg skru av varmen i bilen fordi jeg ble for varm av at solen stekte, hvor digg er ikke det?? Herregud, som jeg lengter etter våren og jeg håper virkelig at den er rett rundt hjørnet nå.. I dag kunne jeg sitte ute på verandaen uten jakke i solveggen mens jeg luftet Oliver liksom, deilig!

  I dag sitter jeg på jobb og er både trøtt og rastløs samtidig. Jeg merker jeg har sykt lyst til å dra hjem og sove fordi jeg begynner å bli bittelitt syk, men det skjer noe sinnssykt spennende akkurat nå som jeg får svar på i morgen. Jeg vet jo ikke om det går i boks eller ikke, så jeg klarer virkelig ikke å tenkte på noe annet! Jeg tenker jeg skriver mer om det i morgen, så jeg ikke blir for overgira og deretter skuffet om dere skjønner..


  Følg meg på Instagram - Følg meg på Facebook - Følg meg på YouTube

  Kontakt: emiliehandersen@hotmail.com

  -Emiliehelle

  Follow
 • Publisert: 21.03.2018, 17:06
 • Kategori: Hverdag
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Victoria

  21.03.2018 kl.17:21

  Såå herlig med denne følelsen! Jeg har også kjent på den i det fine været vi har hatt på sørlandet de siste dagene :-) Så spennende med nyhetene dine og jeg håper det går i boks. Gleder meg til å lese mer om det, hihi!

  Emilie Helle

  21.03.2018 kl.19:45

  Victoria: Jaa, kjempe deilig vet du :D Så gøy, gleder meg til å fortelle mer :D

  Charlotte

  21.03.2018 kl.19:43

  kjempefine bilder :)

  Skriv en ny kommentar

  Follow