hits


Første dag i Riga - fargerike bygninger overalt

 • 31.03.2018 17:50 2 kommentarer
 • Åå, det er seriøst pent her altså! Jeg har brukt flere timer i dag på å bare gå rundt i alle gatene og for å få litt oversikt over hvor ting er.

  Sist gang jeg reiste helt alene var til Krakow og det var på den tiden det ikke var inkludert data i Europa og jeg skjønner ikke hvordan jeg klarte meg uten GPS den gangen, haha! I dag har nemlig GPSen vært på en hel del, det er jo ikke lett å vite hvor man skal hele tiden.

  Jeg fant ut i stad at jeg skulle spise på en asiatisk buffét og fulgte GPSen dit. Denne restauranten var tydeligvis nedlagt, for når jeg kom meg dit, var det ingen restaurant å se.. Jeg som hadde så lyst på asiatisk mat :( Jaja, jeg gikk videre og fant ut at jeg bare skulle spise noe jeg visste hva var, så middagen tok jeg på KFC, det slår aldri feil!

  Akkurat nå ligger jeg i sengen her på hotellrommet og vurderer faktisk veldig sterkt å legge meg. Her er klokken 18:46 i skrivende stund og jeg er helt ødelagt. Jeg stod jo faktisk opp kvart på 3 i natt og jeg har ferie, såå jeg tenker faktisk at det er innafor at jeg bare dusjer og legger meg i den digge hotellsengen for å sove.

  Alt i alt har det vært en bra dag i Riga, jeg har allerede fått sett mange fine bygninger, så nå gleder jeg meg til i morgen, for å utforske mer. Jeg gleder meg også til hotellfrokost, jeg håper det er noe digg!

  Disse tre bygningene skal være de eldste i hele byen og blir kalt for de tre brødre.

  Disse to byggene heter «House of the Blackheads».


  Følg meg på Instagram - Følg meg på Facebook - Følg meg på YouTube

  Kontakt: emiliehandersen@hotmail.com

  -Emiliehelle

  Follow
 • Publisert: 31.03.2018, 17:50
 • Kategori: Riga 2018
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Siri Alvær

  31.03.2018 kl.20:54

  Flotte bilder!

  Josefine Fevang

  01.04.2018 kl.22:02

  Flott by!

  Skriv en ny kommentar

  Follow