hits


9 ting jeg vil gjøre i april

 • 08.04.2018 12:53 3 kommentarer
 • I april har jeg noen planer klare og det er også noen jeg ikke har klare, men som jeg har lyst til å gjøre!

  Jeg tenkte å lage en liste over de tingene jeg skal/vil gjøre i april😀

  - Jeg skal til Praha med mamma, jeg gleder meg skikkelig til å reise igjen! 10 dager til avreise.

  - Jeg skal i dåp til mitt "nyeste" tantebarn Cornelia! Dåp er såå koselig og jeg gleder meg til å se Cornelia i dåpskjole.

  - Jeg skal i bursdagen til Julie! Det blir såå gøy. Vi skal ha et tema, så jeg håper på mange kule utkledninger den kvelden.

  - Jeg vil komme inn i gode treningsrutiner igjen! Den siste tiden har jeg hatt mye annet å tenke på, så det har blitt veldig få økter, men det skal snu!

  - Jeg vil ta en tur til Oslo en helg! Å feste i Oslo er ikke noe jeg gjør ofte, men det hadde vært gøy å få testet utelivet der i løpet av april.

  - Forhåpentligvis grille! Håper virkelig vårværet kommer for fullt snart, det er så koselig å sitte ut og spise grillmat.

  - Jeg skal kjøpe gulv til leiligheten min!! Åh, jeg gleder meg til gulvshopping, haha. Jeg har tittet en del på nettet, men det går jo ikke an å se hva som er fint og ikke på en dataskjerm. Jeg håper jeg klarer å finne noe jeg har sykt lyst på, så jeg får kjøpt det når jeg får lønning.

  - Jeg vil bli flinkere til å blogge. Som alt annet den siste tiden, har jeg liksom ikke lagt sjela mi i blogging. Det blir lite bilder, lite innhold og det er rett og slett fordi livet mitt ikke er så spennende om dagen. Jeg håper det blir annerledes fremover!

  - Jeg har veldig lyst til å bli ferdig med valgene angående interiør i den nye leiligheten min! Jeg trodde jeg var det, men har nå den siste tiden gått i en annen retning enn jeg trodde jeg ville ha tidligere. Det er skikkelig vanskelig å bestemme seg altså!


  Følg meg på Instagram - Følg meg på Facebook - Følg meg på YouTube

  Kontakt: emiliehandersen@hotmail.com

  -Emiliehelle

  Follow
 • Publisert: 08.04.2018, 12:53
 • Kategori: Hverdag
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Siri Alvær

  08.04.2018 kl.13:54

  Så fine ting du skal/vil! Håper du får gjennomført alt!

  frkfrontend

  08.04.2018 kl.14:43

  Så mye gøy du skal! :D God søndag <3

  Victoria Larsen

  08.04.2018 kl.16:23

  Så mye kjekt du skal denne måneden! Åh, heldig som skal ut å reise med din mor :D

  Skriv en ny kommentar

  Follow