hits

Mine Kategorier

Karibien 2016

Cruise i Karibien pt. 3

 • 26.09.2017 22:13 Skriv en kommentar
 • SØNDAG, 11 SEPTEMBER, 2016, 16:25

  Nå kommer tredje og siste del av turen i Karibien😊☀

  Fredagen var den 6. dagen vi hadde vært på vannet og da kom vi frem til øya St.Kitts. Her var ikke vannet turkist som på de to andre stedene, men like sjarmerende og et kjempe fint sted! Jeg og mamma var de to første ut av skipet denne dagen faktisk, haha, ivrige turister! Vi tok en taxi til en strand vi hørte var best, nå husker jeg selvfølgelig ikke navnet på denne stranda.. Siden vi var først ut av skipet, var vi også de første på stranda. Veldig deilig å bare være oss to, selvom det ikke varte så lenge. Utover dagen fylte det seg greit opp med mennesker, så etterhvert dro vi inn til byen for å ta en titt i butikkene.

  Det var veldig koselig gater på St. Kitts og veldig mange suvernirbutikker, alltid like morsomt å titte på masse rart.

  Når dagen var over på St. Kitts så snudde skipet og vi reiste i to dager på vannet før vi kom frem til Fort Lauderdale igjen, det er sykt hvor fort tiden går når man er på ferie, jeg savner det allerede😢

  -Emiliehelle

 • Publisert: 26.09.2017, 22:13
 • Kategori: Karibien 2016
 • 0 kommentarer
 • Karibien 2016

  Cruise i Karibien pt. 2

 • 26.09.2017 22:07 Skriv en kommentar
 • MANDAG, 5 SEPTEMBER, 2016, 13:16

  Hei dere, nå kommer andre del av ferien min i Karibien😊

  Etter vi returnerte fra Bahamas den 2. dagen på cruise så var vi på sjøen i to dager før vi kom frem til neste øy på planen. På onsdagen kom vi altså frem til St. Thomas og det første som møter oss er det sykt fine vannet. 

  St. Thomas var en veldig fin øy, jeg og mamma var på en strand som heter Magens Bay og en tur i byen. Den store forskjellen fra Bahamas til St. Thomas er at det var overfylt med mennesker på stranda på St. Thomas og det er ikke jeg så fan av. Jeg liker best rolige strender med noen få mennesker, spesielt med tanke på at man må gå sikksakk i vannet for å finne et sted det ikke er noen andre. Så det var egentlig det eneste minuset med St. Thomas, ellers var det kjempe fint!☀

  ​Dette er Magens Bay, som dere ser er det en veldig fin strand med turkist vann og hvit sand, men folkemengden ødelegger en del.

  -Emiliehelle

 • Publisert: 26.09.2017, 22:07
 • Kategori: Karibien 2016
 • 0 kommentarer
 • Karibien 2016

  Cruise i Karibien pt. 1

 • 26.09.2017 22:03 Skriv en kommentar
 • TORSDAG, 1 SEPTEMBER, 2016, 16:46

  Denne turen vil jeg dele opp i tre deler, siden vi var på tre steder til sammen, så stay tuned for more😊

  (Vær forberedt på bildedryss og en hel del med tekst)

  Det er over en uke siden jeg kom hjem fra ferien min i Karibien allerede, det virker så fjernt! Jeg har absolutt vært dårlig på å oppdatere her inne og tenkte siden jeg har alle mine andre reiser her, så må jeg jo ha minner fra cruiset i Karibien også.

  Den 13 august satt altså jeg og mamma snuta vår mot Fort Lauderdale i Florida hvor vi skulle være en natt før cruiset startet.

  Etter ca. 24 timer med reising kom vi oss endelig frem og hev oss i senga og sov til dagen etter. Vi rakk ikke mer enn en frokost på hotellet og så tok vi sjåfør til havna der skipet var. Jeg har aldri vært på cruise tidligere så dette var en helt annen måte for meg å reise på enn tidligere.

  Vi brukte litt tid på å bli kjent med alt og så la vi oss pal foran det ene bassenget.

  Dagen gikk overraskende fort og klokka 7 dagen etter var vi i havna på Bahamas allerede. HERREgud for en drøm. Jeg har alltid hatt lyst til å dra til Bahamas og se på det fine vannet og ikke minst se det fine hotellet som heter Atlantis. Dette hotellet har jeg sett i filmen "Holiday in the sun" med Olsen-tvillingene (hvem var vel ikke fan av de for 10 år siden?) og har bare alltid hatt lyst til å besøke det. Når vi satt oss til frokost tidlig den morningen så tror dere ikke søren meg vi legger til ved en kai som gir utsikt rett mot det hotellet?? Uvirkelig.

  Etter frokost så tok vi taxi til nettopp dette hotellet og fikk etter mye om og men kommet oss inn der og videre til en nydelig strand. Jeg tror aldri jeg har sett så klart og fint vann før og ikke minst turkist😍

  Etter noen timer med sol og bad dro vi videre til byen for å titte litt, det var såå koselig der! 

  Tenker jeg runder av her og kommer tilbake med flere bilder fra både St.Thomas og St. Kitts.

  Dette bilde ble tatt gjennom vinduet ved frokostbordet når vi hadde kommet til Bahamas. Dette er altså Atlantis hotellet!

  -Emiliehelle

 • Publisert: 26.09.2017, 22:03
 • Kategori: Karibien 2016
 • 0 kommentarer