hits

Mine Kategorier

Los Angeles og San Francisco 2014

Venice Beach

 • 23.03.2014 15:12 Skriv en kommentar
 • Idag stod jeg og Sara opp klokka 5 i San Francisco og satt nesa mot L.A. Vi var fremme sånn i 1-halv 2 tiden.. Vi hadde jo tenkt å kjøre opp til Hollywoodskiltet, men vi fant ikke noe adresse til å skrive inn på GPS'en så da droppet vi det og dro på Venice Beach istedet! Utrolig morsomt å se alle de forskjellige menneskene der. Samme som i San Fran luktet det mye hasj der, skjønner ikke hva greia er.. Vi gikk langs stranda og gikk på Santa Monica Pier, morsomt å se etter å ha sett filmer derfra. Jeg har tenkt hele uken å ta piercing i nesa, men har ikke fått meg til å gjøre det, før idag. Jeg bare gikk inn i en piercingbutikk helt spontant og tok piercing på 2 minutter, wii. Deilig å være litt spontan innimellom. Etter vi var på Venice Beach dro vi på Starbucks for å ta en kaffe og deretter var det på tide å levere leiebilen.. Etter en søvnig flytur sitter vi nå i Mexico City og venter på å få ta fly videre til Puerto Escondido, det skal bli deilig å komme "hjem".  -Emiliehelle

 • Publisert: 23.03.2014, 15:12
 • Kategori: Los Angeles og San Francisco 2014
 • 0 kommentarer
 • Los Angeles og San Francisco 2014

  En dag i San Francisco

 • 22.03.2014 07:15 Skriv en kommentar
 • For en dag dagen i dag har vært, kjempe morsomt å se byen! Selvom vi bare har hatt idag til å se San Francisco har vi rekt det vi skulle. Etter frokost tok vi trikken til Fishermans Wharf som ligger ved havna. Derfra så vi Alcatraz, sjøløver og Golden Gate Bridge på lang avtsand. Etter det gikk vi for å ta den kjente "cable car" opp de sinnsykt bratte gatene her. Når vi kom til enden av turen så vi litt i butikker og jeg fikk kjøpt meg Vans jeg har ønsket meg en stund. Det var den aller siste shoppingen, men jeg greide å beherske meg sett bort i fra skoa, hehe.

  Når vi var ferdige dro vi på motellet vi hadde reservert og sjekket inn. Turen gikk videre til Golden gate Bridge etter det for å se den bedre og for å kjøre over den. Siden vi har kabriolet måtte vi jo ta av taket når vi kjørte over, selvom det var iiiskaldt var det verdt det, sykt moro! Middagen idag ble en pizza på oss hver som vi tok med på rommet. Nå er vi mette og skal legge oss. Imorgen skal vi starte å kjøre mot L.A. klokka 6 på morgenen.. Selvom det er kjempe tidlig blir vi nok glade for det senere, vi har nemlig tenkt til å ta en siste sightseeing i L.A. på blandt annet Venice Beach, også vil vi kjøre opp nærmere til Hollywood skiltet. Natta!

  Fishermans Wharf.

  Fishermans Wharf.

  Fishermans Wharf, Alcatraz fengselet.

  Fishermans Wharf.

  Inne i en cable car.

  Cable car.

  Golden Gate Bridge.

   
  Selfie i caben på Golden Gate, haha!

  -Emiliehelle

 • Publisert: 22.03.2014, 07:15
 • Kategori: Los Angeles og San Francisco 2014
 • 0 kommentarer
 • Los Angeles og San Francisco 2014

  Fremme i San Francisco

 • 21.03.2014 07:35 Skriv en kommentar
 • Etter 9 timer med kjøring langs Pacific Highway fra L.A. er vi endelig kommet frem i San Francisco (for ca. 3 timer siden). Kjøreturen var faktisk ikke så lang i hodet mitt for veien var den samme hele tiden og vi kosa oss med musikk på veien! Nå ligger jeg og sara i senga og chiller. Vi som er i San Fran er meg og Sara også kjæresteparet Christina og Håvard. For litt siden var vi ute og spiste på Flipper's. Nå er jeg nydusja og klar for å sove. Imorgen er det blandt annet Golde Gate Bridge som står på planen, gleder meg til å se den! Natta.

  -Emiliehelle

 • Publisert: 21.03.2014, 07:35
 • Kategori: Los Angeles og San Francisco 2014
 • 0 kommentarer
 • Los Angeles og San Francisco 2014

  Universal Studios i L.A.

 • 20.03.2014 07:16 Skriv en kommentar
 • Idag gikk turen til Universal Studios, det ligger ca. 10 minutter eller noe fra motellet vårt med bil. Det første vi gjorde når vi kom dit var å ta studiotouren for å se på de forskjellige settene hvor mange filmer og serier har blitt spillt inn. På denne turen var også King Kong 360 i 3D med. Det gikk ut på at vi kjørte inn i en tunnel på kanskje 100 meter eller noe hvor veggene og alt var lerret. Vi hadde på oss 3D briller og midt inne i den lille tunnelen havnet vi midt i slåsskampen mellom King Kong og de to dinosaurene, det var helt sykt bra laget at jeg skrek og hyla mens det holdt på og jeg kom ut med hakeslepp. Etter denne turen var ferdig gikk vi på The Simpsons Ride og denne var også helt sinnsykt awesome. Vi satt i en karusellvogn i et rom fullt av lerret. Vi hadde på oss 3D briller her også og når det startet ristet vogna som om vi skulle vært med i hendelsen. Turen gikk ut på at vi var i Krustyland som er et tivoli og vi hoppet og ble kastet forskjellige steder der. Tror det er den morsomte karusellen jeg noen gang har tatt. Man må har tatt den for å skjønne det! Andre ting vi gjorde var å se på Shrek 4D, ta Jurassic Park ride, Transformers 3D ride og The Mummy ride. Alt var kjempe morsomt, kjempe glad for den turen idag!

  Når vi var ferdige på Universal sånn ved 5 tiden dro vi på The Grove som er en liten gågate med litt mer eksklusive butikker, men der hadde de Cheesecake Factory som bare måtte testes ut! Etter at vi ahdde bestillt maten vår merket vi at det var noe kjent med mannen som satt en rad bortenfor oss og det var søren i meg David Spade som spiller i Grown Ups(!!). Greit starstrucked selvom han ikke egentlig er så syykt kjent. Etter at vi spiste oss kjempe mette dro vi på et outlet som het The Ross hvor de hadde sykt mye klær og sko osv til kjempe billig pris. Jeg endte opp med å begrense meg fra 9 ting til kun to topper, en cardigan og et par Levi's sko!

  Nå chiller vi som alltid i senga på motellet og er klare for å sov. Imorgen bærer det til San Francisco med Sara, Christina og Håvard, wiii! (Kan ikke si jeg gleder meg supermye til 10 timer i bil, men det er nok verdt det!)

   

  Sarah, Shrek, meg og Sarah.


  Meg og Sara.

  -Emiliehelle

 • Publisert: 20.03.2014, 07:16
 • Kategori: Los Angeles og San Francisco 2014
 • 2 kommentarer
 • Los Angeles og San Francisco 2014

  En dag med shopping i LA

 • 19.03.2014 04:54 Skriv en kommentar
 • Idag var det vanskelig å stå opp etter den lange dagen igår, men vi kom oss opp. Jeg og Henriette dro først på starbucks for å ta litt frokost og etter det ble jeg med hun på Apple store hvor hun kjøpte to iPhone 5s på en gang, haha! Begge var jo ikke til hun da selvfølgelig. Etter det skulle hun til frisøren så da møtte jeg Sara på Beverly Central Mall hvor vi shoppet en del, eller jeg shoppet en del og hun ikke fullt så mye.. Der var det Victoria's Secret, Aldo og en skobutikk med TOMS som jeg har cravet lenge. Det ble undertøy og bikini fra VS, et par høyhelte sko fra Aldo og et par mørkeblå TOMS. Etter det dro vi til den store vintage butikken Iguana, for å titte bedre enn forrige gang. Kom hjem med et par Levis shortser, en Levis bukse, noen flanellskjorter og mye annet. Når vi gikk bortover Hollywood Boulevard, gata vi bor i, gikk vi på mange av stjernene på bakken, måtte jo ta bilde av noen av de!
  Nå ligger jeg og Sara i hver vår seng på motellet og ser på Criminal Minds, vi tenkte vi skulle gå å spise snart!

  -Emiliehelle

 • Publisert: 19.03.2014, 04:54
 • Kategori: Los Angeles og San Francisco 2014
 • 1 kommentarer
 • Los Angeles og San Francisco 2014

  Disneyland

 • 18.03.2014 10:24 Skriv en kommentar
 • Herregud, for en fantastisk dag dette har vært! Disneyland er virkelig "the happiest place on earth". Vi startet dagen med å forsove oss en time, men vi kom fort igang og startet å kjøre mot Disneyland ca. kvart på 9. Kjøreturen skal ta ca. 45 minutter, men med en surrete gps og tre smånervøse jenter ble det litt feilkjøring og turen ble på 1 time og 15 min isteden.. Vi kom hvertfall frem til slutt! Køen til billettluka og køen inn var ikke så lang som forventet og det var egentlig veldig deilig. Når vi kom oss inn greide ingen av oss å holde smilet tilbake, det var bare så utrolig morsomt å være der og se alt sammen. Første som møter oss er resten av gjengen som hadde vært tidlig ute. Følte meg som et lite barn idag og jeg elsket det!

  Dagen idag har gått i ett og vi har sett sykt mye av hele parken. Det som var det beste der inne var turen med Peter Pan, helt sinnsykt hvor bra laget det var. Spacemountain karusellen var også sykt morsom, man sitter i en berg og dalbane-ish karusell og du ser ingenting annet enn stjerner og du aner ikke hvor det svinger i det hele tatt, kjempe morsomt bortsett fra at vi stod i kø i 70 minutter på den.. Det aller beste og det sykeste noensinne var Pirates of the Caribbean-turen, herregud så bra laget det var! Vi satt i en båt som gikk under bakken og vi fikk se mye forskjellige pirat-scener og alt var med dukker, men som så helt menneskelige ut, turen varte i 5-10 minutter. 

  Nå ligger de to andre og sover, så det er på tide at jeg gjør det og, klokka er nemlig 2 på natten her nå.. Imorgen står shopping høyest på lista, natta!


  Bildene beskriver en liten del av hvor fantastisk Disney er, det er helt rått altså!

  -Emiliehelle

 • Publisert: 18.03.2014, 10:24
 • Kategori: Los Angeles og San Francisco 2014
 • 2 kommentarer
 • Los Angeles og San Francisco 2014

  Sightseeing i L.A.

 • 18.03.2014 09:20 Skriv en kommentar
 • Innlegget ble skrevet igår, men det var umulig å få lastet opp noen bilder, men nå fungerte det heldigvis!

  Etter at vi slappet av litt på motellet istad gikk vi ut langs gata for å lete etter en Mc'Donalds for å spise frokost, greit sen frokost som ble klokkaa 2! Vi brukte lang tid før vi fant en, men vi var så gira på det så vi gikk og gikk. Mens vi gikk langs Hollywood Boulevard ble vi stoppet av en mann som jobbet med sightseeing, etter at han la frem hva som inngikk i turen ble vi solgt og avtalte å dra på turen 15.30. Etter maten, en frappe fra Starbucks og en tur innom den kuleste vintage butikken ever, dro vi på sightseeing! Vi startet med en tur litt opp i "fjellet" for å se på utsikten til downtown L.A. og for å se på Hollywood skiltet på avstand. Bare det var helt awesome i seg selv, jeg er blitt helt frelst av denne byen! Etter dette kjørte vi lenge rundt og så på husene til kjendiser i Beverly Hills. Vi så blandt annet huset til Christina Aguilera, Orlando Bloom, Dr.Phil, Jeniffer Lopez, George Clooney, Michael Jackson, huset som ble spillt inn i Fresh Prince of Bel Air, Playboy Mansion og mange andre. Turen gikk videre til å kjøre rundt for å se på masse annet bl.a. Rodeo Drive. Herregud så mye vi har sett, det har vært helt fantastisk. Vi gikk av ved Hard Rock Cafe og Madame Tassauds, vi greide selvfølgelig ikke å holde oss unna sistnevnte så da gikk det litt tid til å se på mange kule voksdukker. Når vi var ferdige gikk vi å tittet litt i butikker og jeg endte opp med å kjøpe meg et skjørt og en t-skjorte fra H&M, haha.

  Vi har nå chillet en stund i sengene våre med take out thaimai og Big Bang Theory på tv'n, life is good! Imorgen skal vi på Disneyland, nå gleder jeg meg kjempe masse!


  Dette er huset til Christina Aquilera!


  Huset de spilte inn Fresh Prince of Bel Air!


  Har det foreløpig helt awesome!

  -Emiliehelle

 • Publisert: 18.03.2014, 09:20
 • Kategori: Los Angeles og San Francisco 2014
 • 0 kommentarer
 • Los Angeles og San Francisco 2014

  Leie av bil i LA!

 • 16.03.2014 20:24 Skriv en kommentar
 • Woho, nå er vi endelig kommet frem på motellet vi skal bo på i fire netter.

  Når vi stod opp idag dro vi rett fra hotellet. Vi tok to shuttlebusser før vi kom frem til lokalet hvor vi leide bilen. Planen har alltid vært kabriolet, så vi forhåndsbestillte en Chrysler, men vi fikk en Mustang istedet. Utrolig morsomt å cruise rundt i LA i en kabriolet! Sara, som er den som er 21 av oss, skal kjøre hele tiden siden jeg og Henriette bare er 19.. Etter mye om og men med den dumme GPSen og rundt omkring i LA kom vi frem til Dixie Hollywood!

  -Emiliehelle

 • Publisert: 16.03.2014, 20:24
 • Kategori: Los Angeles og San Francisco 2014
 • 1 kommentarer
 • Los Angeles og San Francisco 2014

  Landet i LA!!

 • 16.03.2014 10:55 Skriv en kommentar
 • Etter en dag med reising ligger jeg, Sara, Sarah og Henriette på Radisson Airport Hotel LAX. Klokka er kvart over 3 på natten, vi er kjempe trøtte og slitne, men nå venter vi på room service for vi sulter ihjel!

  Dagen imorgen har vi planer om å hente leiebilen vår klokka 10 og etter det blir det sightseeing, herregud som jeg gleder meg til det.

  Sara og Henriette.

  Meg, Henriette og Sara.

  Sarah, Sarah og Lina.

  LA<3<3

  -Emiliehelle

 • Publisert: 16.03.2014, 10:55
 • Kategori: Los Angeles og San Francisco 2014
 • 1 kommentarer