hits

Mitt Arkiv

Mexico 2014

Påskefest, eksamen, poolparty og stranda

 • 28.04.2014 21:15 Skriv en kommentar
 • Påskefesten på lørdag var kjempe morsom som alltid, vi hadde ølstafett og stolleken! Samtidig kom fallskjermfolkene med film og bilder til oss, vi så på filmen på storskjerm i hagen. Når vi dro på byen måtte jeg bare gå hjem med en gang for varmen var uutholdelig så det var jo flaut hvor svett jeg var, jeg var heldigvis ikke den eneste, haha.
  Ellers gikk nesten hele forrige uke til å lese til eksamen, som vi hadde på fredag. Eksamenen gikk egentlig helt greit, tror jeg. Etter eksamen var det tidsforskjell poolparty, sånn som forrige gang. Vi ble servert mat ved bassenget, utrolig deilig! På kvelden var jeg og Sara så slitne at vi gikk å la oss halv 10!
  Dagen etter dro vi noen folk til stranda som heter Playa de Coral, kjempe fint sted! På kvelden var det duket for meksikansk aften hvor vi jentene fikk låne meksikanske kjoler og ble pyntet på håret. Vi fikk se på meksikanere som danset og fikk servert mat:-) vi dro på byen etterpå, men jeg dro tidlig som vanlig fordi det var så varmt, haha!
  Igår dro vi en gjeng til en strand som heter Agua Blanca, den ligger en halvtimes tid unna, denne var også veldig fin, men det gikk ikke an å bade så veldig fordi bølgene var så store som vanlig..
  Nå har jeg nettopp hatt spanskeksamen, tvitvi! Ikveld er det tid for avslutningsfest (:-(((), vi skal ha tema idag også, idag er det togaparty så jeg må gå å finne meg et laken jeg kan ha på.
  Nå er det bare noen få dager igjen er, det er helt sykt å tenke på, men det skal bli veldig godt å komme seg hjem også!

  Påskefest, moro at de aller fleste hadde noe gult på seg.

  Poolparty.

  Playa de Coral.

  Meksikansk aften.

  Agua Blanca.

  -Emiliehelle

 • Publisert: 28.04.2014, 21:15
 • Kategori: Mexico 2014
 • 0 kommentarer
 • Mexico 2014

  Fallskjermhopping i Mexico!

 • 23.04.2014 01:26 Skriv en kommentar
 • (Innlegget skulle vært postet på lørdag kvelden)

  Igår kveld bestemte jeg, Sara og Linn Thea oss for å ta en liten tur ut bare for å finne på noe. Så etter en litt lett middag på restauranten Bananas dro vi en times tid på Kabballah og tok noen øl. Vi gikk å la oss ved ett tiden fordi vi ikke ville ødelegge dagens morsomte aktivitet ever.
  Idag har vært den sykeste dagen i livet mitt, jeg har hoppet i fallskjerm!! Trodde aldri jeg noen gang kom til å tørre det, men søren har jeg gjort det!
  Vi hadde satt opp timen klokka 4, men når klokka var 1 fikk vi beskjed om at hele gjengen måtte dra da samtidig. Stressa som bare det og ikke mentalt forberedt dro vi bort for å gjøre oss klare. De trengte tre personer som ville gå først så jeg, Linn Thea og Rebecca fortet oss å ta hånda opp i været.
  Etter at utstyret var satt på, fikk litt informasjon og hadde skrevet under papirene kjørte vi til flyplassen. Nervøs som jeg aldri har vært før gikk jeg bortover til flyet.
  Når vi hadde satt oss inn i flyet gikk det opp for meg at jeg satt sånn at jeg var først av oss jentene.. Herregud som hjertet mitt pumpa! Det var 6-7 profesjonelle personer foran som skulle hoppe først så da tenkte jeg hadde litt mer tid på å forberede meg, men neida, alle de hoppet jo sammen, så brått var det meg. Jeg holdt posisjonen som jeg hadde fått beskjed om å ha og helt ut av det blå sveva vi (meg og meksikaneren bak meg).
  Etter at vi hadde fritt fall i ca. 1 minutt, så tok han ut fallskjermen og vi bare svevde over Zicatella. Vi svevde og gikk litt frem og tilbake og hadde utsikt over Puerto Escondido. Landingen vår på stranda var faktisk ikke så ille og det var sykt morsomt å ha opplevd det, sykeste opplevelsen i hele mitt liv!
  Nå skal vi ha påskeparty i hagen her på hotellet, adios!

  -Emiliehelle

 • Publisert: 23.04.2014, 01:26
 • Kategori: Mexico 2014
 • 2 kommentarer
 • Mexico 2014

  Puerto Escondido

 • 20.04.2014 09:08 Skriv en kommentar
 • (Det er spring break for meksikanerene denne uken så nettet er jo verre enn noen gang, innlegget var meningen å bli postet på torsdag..)
  Siden sist har det faktisk skjedd en del!
  På fredag dro roomien min til Oaxaca, så jeg fikk helgen alene på rommet. Tiden går helt fra meg når jeg er alene, så på serie og film nesten hele helgen og vips så var det søndag! Var faktisk en liten tur ute på lørdag da, men dro litt tidlig hjem.
  På mandag startet vi med enda en spanskfremføring som vi fremførte idag, veldig kjekt med noen av jentene her som kan spansk her som hjelper meg:-) på tirsdag var vi på stranden og i tillegg så bestilte vi time til å hoppe i fsllskjerm(!!!). Vi skal opp og hoppe til lørdag, herregud jeg har så blandede følelser. Vi tok også oss en liten tur ut på tirsdag, det var moro.
  Siden vi var litt uten energi igår lå vi for det meste inne og bestilte oss take away pizza.
  Idag har vi som sagt hatt fremføring i spansk og det var også siste forelesning i Ex.phil så frem til neste fredag må jeg lese som bare det, før da er det eksamen..

  -Emiliehelle

 • Publisert: 20.04.2014, 09:08
 • Kategori: Mexico 2014
 • 0 kommentarer
 • Mexico 2014

  3 uker igjen i paradis

 • 11.04.2014 19:23 Skriv en kommentar
 • (Innlegget ble skrevet igår kveld)

  Spanskfremføringen på mandag gikk egentlig veldig bra, men karakter får vi ikke før den samlede karakteren er klar etter eksamen!
  Senere på kvelden ble jeg med noen av jentene på zumba, det var faktisk veldig gøy og ikke så kjedelig måte å trene på, kanskje jeg blir med en annen gang også.
  På tirsdag dro jeg, Lina, Sunniva og Sarah til frisøren, de skulle vokse seg og jeg klippet tuppene. Veldig deilig å få klippet håret for det har blitt så utrolig slitt mens jeg har vært her nede.
  Igår kveld hadde noen av oss filmkveld i klasserommet med take-away pizza, godteri og brus. Kjempe koselig og veldig deilig med air condition i tillegg! Filmen vi så var Just Go With It, alltid like morsom.
  Ellers har resten av dagene bare gått til soling og lesing, men også veldig mye serietitting. Jeg ble akkurat ferdig med sesong 2 av Game of Thrones, haha. Siden jeg ikke har sesong 3 får jeg finne på noe annet å se! Tenk at nå er det bare 3 uker igjen til jeg drar, blandede følelser egentlig.. Gledet meg sykt til å komme hjem, men herregud så trist å måtte legge dette livet bak seg også:-(
  Adios!

  -Emiliehelle

 • Publisert: 11.04.2014, 19:23
 • Kategori: Mexico 2014
 • 2 kommentarer
 • Mexico 2014

  Stranda, solbrent og spansk

 • 07.04.2014 02:36 Skriv en kommentar
 • Annenhver dag denne uken har jeg og Sara vært på stranda Carizalillo, utrolig deilig! På fredag var vi også der, og jeg ble utrolig solbrent, men det begynner heldigvis å gå bort nå..
  På kvelden på fredag var det tid for bursdagsfeiring av Julie B som ble 20 år. Siden pengebruken min har tatt av i det siste så prøver jeg å bruke minst mulig, så da drakk jeg ikke for å spare litt penger på det. Når de andre dro ut gikk jeg på rommet og så på One Tree Hill.
  Lørdag og søndag har vært utrolig slække, bare spist møkk og sett på film. Har faktisk greid å skvise inn litt lesing også da, flink :-D
  Imorgen er det ny uke og den starter med Ex.phil og deretter spansk som jeg har fremføring i imorgen. Fremføringen har jeg heldigvis med to andre jenter, Lina og Birgitte, så da blir det vel ikke så ille.. Fremføringen går ut på at vi har planlagt en reise til Mexico City hvor vi har planlagt forskjellige aktiviteter. Nå har jeg og Sara vært å spist middag, så jeg skal øve litt på hva jeg skal si og kanskje se litt i Ex.phil boken også!
  Adios:-)

  -Emiliehelle

 • Publisert: 07.04.2014, 02:36
 • Kategori: Mexico 2014
 • 0 kommentarer