hits

Mine Kategorier

Mexico 2014

Den siste uken i paradis

 • 03.05.2014 03:04 Skriv en kommentar
 • På mandag hadde vi som sagt avslutningsfest med toga som tema. Festen var i hagen og det var utrolig hyggelig som alltid!
  På tirsdag var solen prioritering og på kvelden dro en liten gjeng til en handlegate vi ikke hadde vært før. Vi spiste på en utrolig in restaurant som het Pascale, jeg spise kyllingbryst med fløtepoteter, peppersaus og stekte grønnsaker, herlighet så godt! Fikk kjøpt litt smått av souvernirer denne kvelden. Etter det dro vi en tur på Kabbalah for å danse!
  På onsdag var det også stranden hele dagen og på kvelden hadde vi filmkveld i klasserommet en siste gang, vi så Despicable me 1 og 2, kjempe koselig!
  Igår var det stranden og på kvelden dro alle sammen på Pascale igjen for å ha en god avslutningsmiddag sammen. En siste tur i handlegaten resulterte i flere souverninerer og armbånd til meg selv, hehe. På kvelden hadde vi en samling på et av rommene og deretter ble det en siste dansetur på Kabbalah. Alle var edru fordi vi skal reise så lenge idag, men det var en kjempe morsom kveld!
  Nå sitter jeg på flyplassen i Mexico City og venter på neste fly til London, turen varer i 12 timer så jeg gleder meg ikke akkurat.. Har både Game of Thrones, Ringenes Herre og Fast and the furious jeg kan kose meg med, men må nok sove litt også. Nå skal det bli litt godt å komme hjem til Norge selvom det har blitt felt noen tårer idag..
  Puerto Escondido, takk for meg<3

  Sarah S og meg.

  Birgitte, meg og Sarah S.

  Bilder fra togaparty!

  -Emiliehelle

 • Publisert: 03.05.2014, 03:04
 • Kategori: Mexico 2014
 • 0 kommentarer
 • Mexico 2014

  Påskefest, eksamen, poolparty og stranda

 • 28.04.2014 21:15 Skriv en kommentar
 • Påskefesten på lørdag var kjempe morsom som alltid, vi hadde ølstafett og stolleken! Samtidig kom fallskjermfolkene med film og bilder til oss, vi så på filmen på storskjerm i hagen. Når vi dro på byen måtte jeg bare gå hjem med en gang for varmen var uutholdelig så det var jo flaut hvor svett jeg var, jeg var heldigvis ikke den eneste, haha.
  Ellers gikk nesten hele forrige uke til å lese til eksamen, som vi hadde på fredag. Eksamenen gikk egentlig helt greit, tror jeg. Etter eksamen var det tidsforskjell poolparty, sånn som forrige gang. Vi ble servert mat ved bassenget, utrolig deilig! På kvelden var jeg og Sara så slitne at vi gikk å la oss halv 10!
  Dagen etter dro vi noen folk til stranda som heter Playa de Coral, kjempe fint sted! På kvelden var det duket for meksikansk aften hvor vi jentene fikk låne meksikanske kjoler og ble pyntet på håret. Vi fikk se på meksikanere som danset og fikk servert mat:-) vi dro på byen etterpå, men jeg dro tidlig som vanlig fordi det var så varmt, haha!
  Igår dro vi en gjeng til en strand som heter Agua Blanca, den ligger en halvtimes tid unna, denne var også veldig fin, men det gikk ikke an å bade så veldig fordi bølgene var så store som vanlig..
  Nå har jeg nettopp hatt spanskeksamen, tvitvi! Ikveld er det tid for avslutningsfest (:-(((), vi skal ha tema idag også, idag er det togaparty så jeg må gå å finne meg et laken jeg kan ha på.
  Nå er det bare noen få dager igjen er, det er helt sykt å tenke på, men det skal bli veldig godt å komme seg hjem også!

  Påskefest, moro at de aller fleste hadde noe gult på seg.

  Poolparty.

  Playa de Coral.

  Meksikansk aften.

  Agua Blanca.

  -Emiliehelle

 • Publisert: 28.04.2014, 21:15
 • Kategori: Mexico 2014
 • 0 kommentarer
 • Mexico 2014

  Fallskjermhopping i Mexico!

 • 23.04.2014 01:26 Skriv en kommentar
 • (Innlegget skulle vært postet på lørdag kvelden)

  Igår kveld bestemte jeg, Sara og Linn Thea oss for å ta en liten tur ut bare for å finne på noe. Så etter en litt lett middag på restauranten Bananas dro vi en times tid på Kabballah og tok noen øl. Vi gikk å la oss ved ett tiden fordi vi ikke ville ødelegge dagens morsomte aktivitet ever.
  Idag har vært den sykeste dagen i livet mitt, jeg har hoppet i fallskjerm!! Trodde aldri jeg noen gang kom til å tørre det, men søren har jeg gjort det!
  Vi hadde satt opp timen klokka 4, men når klokka var 1 fikk vi beskjed om at hele gjengen måtte dra da samtidig. Stressa som bare det og ikke mentalt forberedt dro vi bort for å gjøre oss klare. De trengte tre personer som ville gå først så jeg, Linn Thea og Rebecca fortet oss å ta hånda opp i været.
  Etter at utstyret var satt på, fikk litt informasjon og hadde skrevet under papirene kjørte vi til flyplassen. Nervøs som jeg aldri har vært før gikk jeg bortover til flyet.
  Når vi hadde satt oss inn i flyet gikk det opp for meg at jeg satt sånn at jeg var først av oss jentene.. Herregud som hjertet mitt pumpa! Det var 6-7 profesjonelle personer foran som skulle hoppe først så da tenkte jeg hadde litt mer tid på å forberede meg, men neida, alle de hoppet jo sammen, så brått var det meg. Jeg holdt posisjonen som jeg hadde fått beskjed om å ha og helt ut av det blå sveva vi (meg og meksikaneren bak meg).
  Etter at vi hadde fritt fall i ca. 1 minutt, så tok han ut fallskjermen og vi bare svevde over Zicatella. Vi svevde og gikk litt frem og tilbake og hadde utsikt over Puerto Escondido. Landingen vår på stranda var faktisk ikke så ille og det var sykt morsomt å ha opplevd det, sykeste opplevelsen i hele mitt liv!
  Nå skal vi ha påskeparty i hagen her på hotellet, adios!

  -Emiliehelle

 • Publisert: 23.04.2014, 01:26
 • Kategori: Mexico 2014
 • 2 kommentarer
 • Mexico 2014

  Puerto Escondido

 • 20.04.2014 09:08 Skriv en kommentar
 • (Det er spring break for meksikanerene denne uken så nettet er jo verre enn noen gang, innlegget var meningen å bli postet på torsdag..)
  Siden sist har det faktisk skjedd en del!
  På fredag dro roomien min til Oaxaca, så jeg fikk helgen alene på rommet. Tiden går helt fra meg når jeg er alene, så på serie og film nesten hele helgen og vips så var det søndag! Var faktisk en liten tur ute på lørdag da, men dro litt tidlig hjem.
  På mandag startet vi med enda en spanskfremføring som vi fremførte idag, veldig kjekt med noen av jentene her som kan spansk her som hjelper meg:-) på tirsdag var vi på stranden og i tillegg så bestilte vi time til å hoppe i fsllskjerm(!!!). Vi skal opp og hoppe til lørdag, herregud jeg har så blandede følelser. Vi tok også oss en liten tur ut på tirsdag, det var moro.
  Siden vi var litt uten energi igår lå vi for det meste inne og bestilte oss take away pizza.
  Idag har vi som sagt hatt fremføring i spansk og det var også siste forelesning i Ex.phil så frem til neste fredag må jeg lese som bare det, før da er det eksamen..

  -Emiliehelle

 • Publisert: 20.04.2014, 09:08
 • Kategori: Mexico 2014
 • 0 kommentarer
 • Mexico 2014

  3 uker igjen i paradis

 • 11.04.2014 19:23 Skriv en kommentar
 • (Innlegget ble skrevet igår kveld)

  Spanskfremføringen på mandag gikk egentlig veldig bra, men karakter får vi ikke før den samlede karakteren er klar etter eksamen!
  Senere på kvelden ble jeg med noen av jentene på zumba, det var faktisk veldig gøy og ikke så kjedelig måte å trene på, kanskje jeg blir med en annen gang også.
  På tirsdag dro jeg, Lina, Sunniva og Sarah til frisøren, de skulle vokse seg og jeg klippet tuppene. Veldig deilig å få klippet håret for det har blitt så utrolig slitt mens jeg har vært her nede.
  Igår kveld hadde noen av oss filmkveld i klasserommet med take-away pizza, godteri og brus. Kjempe koselig og veldig deilig med air condition i tillegg! Filmen vi så var Just Go With It, alltid like morsom.
  Ellers har resten av dagene bare gått til soling og lesing, men også veldig mye serietitting. Jeg ble akkurat ferdig med sesong 2 av Game of Thrones, haha. Siden jeg ikke har sesong 3 får jeg finne på noe annet å se! Tenk at nå er det bare 3 uker igjen til jeg drar, blandede følelser egentlig.. Gledet meg sykt til å komme hjem, men herregud så trist å måtte legge dette livet bak seg også:-(
  Adios!

  -Emiliehelle

 • Publisert: 11.04.2014, 19:23
 • Kategori: Mexico 2014
 • 2 kommentarer
 • Mexico 2014

  Stranda, solbrent og spansk

 • 07.04.2014 02:36 Skriv en kommentar
 • Annenhver dag denne uken har jeg og Sara vært på stranda Carizalillo, utrolig deilig! På fredag var vi også der, og jeg ble utrolig solbrent, men det begynner heldigvis å gå bort nå..
  På kvelden på fredag var det tid for bursdagsfeiring av Julie B som ble 20 år. Siden pengebruken min har tatt av i det siste så prøver jeg å bruke minst mulig, så da drakk jeg ikke for å spare litt penger på det. Når de andre dro ut gikk jeg på rommet og så på One Tree Hill.
  Lørdag og søndag har vært utrolig slække, bare spist møkk og sett på film. Har faktisk greid å skvise inn litt lesing også da, flink :-D
  Imorgen er det ny uke og den starter med Ex.phil og deretter spansk som jeg har fremføring i imorgen. Fremføringen har jeg heldigvis med to andre jenter, Lina og Birgitte, så da blir det vel ikke så ille.. Fremføringen går ut på at vi har planlagt en reise til Mexico City hvor vi har planlagt forskjellige aktiviteter. Nå har jeg og Sara vært å spist middag, så jeg skal øve litt på hva jeg skal si og kanskje se litt i Ex.phil boken også!
  Adios:-)

  -Emiliehelle

 • Publisert: 07.04.2014, 02:36
 • Kategori: Mexico 2014
 • 0 kommentarer
 • Mexico 2014

  Piratfest

 • 30.03.2014 04:13 Skriv en kommentar
 • Siden onsdag har det ikke skjedd så veldig mye, som vanlig. Dagene har gått til Ex.phil og lesing.

  Igår hadde vi piratfest på Beach Cluben til hotellet, utrolig gøy at nesten alle kledde seg ut. Det var konkurranse om å finne skattekart og en flaske med rom, i bakgrunnen ble Pirates of the Caribbean filmen spilt av, veldig morsomt at det ble så gjennomført gjort. Temperaturen og luftfuktigheten har steget så enormt siden vi dro herfra til L.A. at det er helt sykt, det er uutholdelig og jeg merker jeg gleder meg kjempe masse til å kunne puste ordentlig igjen i norsk luft om bare 5 uker! Siden det er så varmt får jeg nesten ikke solt meg, og det plager meg litt, menmen!

  Dro hjem ganske tidlig igår fra Sativa (utestedet vi var på) og det er deilig å være i form idag, bortsett fra at jeg er veldig munch, hehe. Ble en tur på butikken for å kjøpe potetgull istad for å si det sånn.

  Idag har jeg bare chillet i senga med filmer og det har vært veldig deilig, selvom jeg gjør det nesten hver dag.. Forresten veldig deilig å sove så lenge jeg ville idag også uten å måtte ha på vekkerklokke! Nå må jeg hoppe i dusjen (for andre gang) før vi skal spise etterhvert.

  Hasta Luego:-)

   

  -Emiliehelle

 • Publisert: 30.03.2014, 04:13
 • Kategori: Mexico 2014
 • 0 kommentarer
 • Mexico 2014

  Hjemme i Mexico igjen

 • 27.03.2014 02:16 Skriv en kommentar
 • De siste dagene har nesten bare gått til soving siden det ble så lite av det i California, så ikke noe kjempe spesielt som har skjedd egentlig.. På mandag startet vi med et nytt fag siden vi er ferdig med ex.fac, nå har vi altså startet med ex.phil. Læreren er veldig flink til å lære bort så det er jeg veldig glad for. Ex.phil er et fag som handler om filosofi og etikk.

  Dagene nå går bare til å slappe av og lese i ex.phil boka. Igår var vi en liten tur på stranda, men det var for varmt til å ligge i sola, så vi lå i hengekøyer i skyggen. På kvelden ble det en liten tur ut siden det som alltid var Ladies Night på Kabbalah. Jeg dro hjem ikke så sent og er derfor i helt grei form idag heldigvis!

  Idag har det vært skole og etter det har jeg og Sara bare ligget og chilla på rommet med filmer. Jeg fikk pakke fra pappa igår også forresten og i den var det holiday dip, tannkrem og munnskyll (siden jeg får sår i munn av vanlig colgate osv.), Sex and the City The Movie, Oppdrag Nemo og sesong 8 av One Three Hill. Ble kjempe glad, selvom jeg angrer litt på at jeg ikke ba om Urge.. Herregud som jeg savner Urge, haha!

  Tenkte jeg skulle sette på Harry Potter og Fangen fra Azkaban nå også blir det vel også snart ut å spise en tur snart:-) Adios!

  Slik så jeg ut igår. Forresten ny shorts fra Forever 21 og topp fra Ross i Los Angeles :-)

  -Emiliehelle

 • Publisert: 27.03.2014, 02:16
 • Kategori: Mexico 2014
 • 2 kommentarer
 • Mexico 2014

  Eksamen og poolparty

 • 15.03.2014 05:36 Skriv en kommentar
 • Wii, idag har det vært eksamen og det er deilig å være ferdig med Ex.fac faget! Noen timer etter eksamen hadde vi poolparty, det var kjempe morsomt. Veldig rart å drikke på dagen og gå å legge seg nå halv 11, men det skal bli sykt digg å ikke være fyllesyk imorgen mens sikkert mange andre er det, hehe.
  Imorgen drar vi til LA og jeg merker jeg gleder meg insane, selvom det ikke har gått opp for meg i det hele tatt enda. Alle som skal reise i ferieuka skal ta samme fly til Mexico city først så det blir koselig å reise litt sammen med de andre. Jeg og gjengen min må vente 8 timer i Mexico city så lurer på hva vi kommer til å finne på imens.. Flyet til LA går 8 på kvelden og tar fire timer, men så er det jo enda en time tilbake der så vi lander 11.
  Nå driver jeg og lader alt jeg eier her for å ta med også har jeg nesten pakket ferdig! Skal prøve å få blogget i LA:-D
  Adios!

  -Emiliehelle

 • Publisert: 15.03.2014, 05:36
 • Kategori: Mexico 2014
 • 1 kommentarer
 • Mexico 2014

  Vinner av Kilroy konkurranse

 • 12.03.2014 00:38 Skriv en kommentar
 • Innlegget er en dag for sent!
  Hola! På lørdag var jeg en liten tur ute, men dro hjem tidlig fordi jeg ville sove, haha. Igår var alle så slappe så jeg ble på rommet å så på Harry Potter 2. Når jeg våknet idag og gikk til lunsj sjekket jeg selvfølgelig instagram og da hadde jeg fått en kommentar av Kilroy om at jeg hadde vunnet et reisegavekort på 1000,- med bilde jeg tok i Afrika av en påfugl, sinnsykt morsomt!
  Idag fikk vi tilbake prøveeksamen og jeg strøk faktisk ikke, selvom lærern sa han var altfor snill med meg, men vi kan jo late som! Ellers idag har jeg, Henriette og Lina vært og farget øyenbryn og vipper også vokset oss forskjellige steder, jeg og Lina tok brazilian, herregud så vondt..
  Vi har forresten endelig fått bestillt oss hotell i LA også, så nå er vi klare som bare det, 5 dager igjen!
  Frem til fredag kommer jeg nok bare til å øve sammen med Sara og Kamilla, får håpe eksamen går bra!

  Dette er bilde jeg vant med:-D

  -Emiliehelle

 • Publisert: 12.03.2014, 00:38
 • Kategori: Mexico 2014
 • 0 kommentarer
 • Mexico 2014

  Mexico i det siste

 • 08.03.2014 18:33 Skriv en kommentar
 • Hei! I det siste har det skjedd ganske lite.. Den siste uka har gått til enten å feste eller til å lese til prøveeksamen. Prøveeksamen i Ex.fac hadde vi på torsdag, den gikk helt greit for meg, men vet jeg svarte feil på én oppgave, men da kan jeg det til neste gang hvertfall!
  På kvelden på torsdag hadde vi alle avtalt og møtes i hagen for å ha overraskelsesfest for Linn Thea, som hadde bursdag på onsdag. Kvelden var kjempe koselig, vi hadde quiz og leker.
  Igår var det deilig og bare slappe av ved bassenget og jobbe med brunfargen. På kvelden dro vi på en restaurant som er litt finere enn de andre, den heter Paris. Utrolig god mat der. Vi får mat, drikke og dessert til 90 norske kroner, så dyrt er det hvertfall ikke.
  Idag er noen på ridetur, men jeg droppet det for å spare penger, kan jo ikke være med på alt hele tiden. Hvertfall ikke når det bare er en uke igjen til Los Angeles(!!), wiiho.
  Nå skal jeg nyte at jeg er litt alene på rommet, se på Harry Potter og farge den forferdelige etterveksten min, haha.

  Her løper vi ivrige på ølstafett!

  Eirik, Sara og meg

  Utenfor Paris. Kamilla, Sara, Sunniva, meg, Rebecca og Linn Thea.

  -Emiliehelle

 • Publisert: 08.03.2014, 18:33
 • Kategori: Mexico 2014
 • 0 kommentarer
 • Mexico 2014

  Ferie til LA og San Fransisco

 • 28.02.2014 03:35 Skriv en kommentar
 • Hei! Lenge siden jeg har blogget, men har ikke skjedd noe spesielt i det siste uansett, bare skole og festing..
  Vi har ferieuke fra 14 mars til 23 mars, og da kan man dra hvor man vil, og det har vært mye om og men om hvor vi skal dra, men nå har vi endelig bestemt oss! Vi har tenkt på Bahamas, Jamaica, Cuba, New York, Miami og Los Angeles. Vi har bestemt oss for å dra til LA og leie bil for å kjøre til San Fransisco(!!). Vi har bestillt noen av billettene og hotell, noe mangler, men vi er hvertfall halvveis til å være ferdig booket. Tror det blir helt awesome, vi skal være skikkelige turister. Dra til Hollywood, Beverly Hills, Venice Beach, Walk of Fame, Universal Studios, Disney world osv, det blir helt fantastisk å oppleve!
  Vi som skal dra er meg, Sara (min roomie), Sarah S, Sarah G, Henriette og Lina.

  -Emiliehelle

 • Publisert: 28.02.2014, 03:35
 • Kategori: Mexico 2014
 • 2 kommentarer
 • Mexico 2014

  Båttur og snorkling

 • 24.02.2014 06:00 Skriv en kommentar
 • Aah, merker jeg begynner å savne hjem allerede. Alt fra menneskene til maten, er så lei den dårlige maten her at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg spiser liksom heller kjedelige brødskiver med Nutella enn å gidde å bruke penger på mat som ikke smaker noen ting..
  Men nok om det negative! Igår skjedde det svært lite så derfor gadd jeg ikke blogge, hadde jo ikke noe å skrive uansett. Idag derimot har det skjedd mye.
  Jeg og Sara forsov oss idag til båttur, jeg hadde på to alarmer, men noe må ha skjedd ellers har jeg vært zombie og skrudd av begge.. Vi ble hvertfall vekket av Linn Thea og Sunniva ti på 8, fem minutter senere enn vi skulle dra. Vi fikk en kjedelig og brå start på dagen for å si det sånn, men vi skyndte oss og var klare på fem minutter!
  Bilturen frem var på to timer, den var helt forferdelig, jeg ble så kvalm og forferdelig at jeg var på nippet til å kaste opp, det gikk heldigvis bra! Når vi kom frem leide vi snorkleutstyr og gikk på båten. Vi kjørte forbi noen fine strender på veien før vi kom frem til plassen der vi skulle snorkle. Snorklingen var morsom og veldig deilig og bare være i vannet, men det var veldig lite å se på i grunn.. Etter snorklingen gikk vi ombord og noen av oss hoppet av båten og ut i vannet. Jeg gjorde det og, skjønner ikke at jeg turte, var typ 5-6 meter eller noe. Når vi var ferdige fikk vi vite at resepsjonisten på hotellet vårt som var med på turen hadde stupet ut der vi hoppa og hadde brukket armen uten at noen oss hadde fått det med oss, stakkar!

  Linn Thea, Sunniva, Sara, Julie B, Sarah G, Ellen, Kari og Benedicte

  Heidi, Inger, meg og Sunniva

  Linn Thea

  Vi kjørte videre til en annen strand som var veldig pen og vi fikk endelig litt lunsj, eller frokost for min del som ikke spiste noe på morgenen. Jeg bestilte meg kylling fajitas, spiste bare kyllingen selvfølgelig fordi det var masse rare grønnsaker ved siden av som ikke jeg spiser.
  Etter to timer der dro vi tilbake og begynte å kjøre, før vi skulle hjem dro vi innom en butikk for å smaksteste Mescal, som er en drikke/shot som mexicanere drikker ofte. Jeg har enda ikke smakt og har heller ikke planer om det, hater shots! Jeg endte heller opp med å kjøpe meg en hodeskalle-pynt, vann og potetgull. Noen smakte også på frityrstekt gresshoppe, ooomg!!
  Etter to lange timer med bil tilbake igjen har jeg fått dusja og spist brødskiver, også har paraden til karnevalet også gått forbi verandaen her.
  Mange av de andre jentene har dratt ut nå, men det orker ikke jeg.. For det første er det skole klokka 9 imorgen og for det andre er jeg sykt sliten etter idag, skal heller prøve å lese litt lekser og se på One Tree Hill:-)

  -Emiliehelle

 • Publisert: 24.02.2014, 06:00
 • Kategori: Mexico 2014
 • 1 kommentarer
 • Mexico 2014

  Vorspiel

 • 21.02.2014 23:20 Skriv en kommentar
 • Buenas tardes! Haha, vet aldri hva jeg skal starte innlegga med, så bruker litt av spansken vi har lært.
  Etter Ex. Fac igår var det fire timer før spansktimen startet, veldig langt og kjedelig egentlig, men jeg brukte tiden på å dra på Super Che med Sara, Kamilla, Linn Thea og Sunniva. Jeg kjøpte en flaske Smirnoff og red bull også noe drikkeyoghurter, alt for ca. 150 norske kroner, sykt billig!
  Etter spansken chilla vi og etterhvert begynte vi å ordne oss til vors som vi arrangerte på rommet vårt. 22 av oss ble pressa inn på rommet vårt og vi hadde det kjempe fett frem til vi skulle ut. Det ble Kabballah igår også, siden det var ladies night igjen.. Jeg tok ikke med meg noe penger så brukte ingenting, veldig deilig! Vi danset i mange timer og rundt halv 4 gikk jeg og noen andre av jentene hjemover for å sove. Nå sitter jeg i bassengkanten og avkjøler meg og må manne meg opp til enda en kveld ut, haha!

  -Emiliehelle

 • Publisert: 21.02.2014, 23:20
 • Kategori: Mexico 2014
 • 0 kommentarer
 • Mexico 2014

  Stranda, volleyball og fotball

 • 20.02.2014 04:58 Skriv en kommentar
 • Hey! Idag har det skjedd mye fra morgen til kveld. Idag var ex. fac fra 9-12, merker at å ha samme faget hver dag ikke er så fett, men må bare komme meg igjennom det! Imorgen begynner vi allerede på bok nr. 2 og jeg merker jeg må lese mye bedre i den første vi har gått igjennom..
  Etter lunsj klokka 12 dro vi på stranda, det var meg og noen andre jenter der. Jeg hadde ikke vært på "vår" strand enda så det var på tide. Det er utrolig sterke og høye bølger her så det å bade er ikke så smart, men jeg og Sara holdt oss i vannkanten for å avkjøle oss.
  Halv 5 var det på tide med volleyball og fotballturnering, vi var seks lag til sammen. Det var veldig gøy, men jeg ble jo kjempe sliten som vanlig, haha. Vinnerne stakk av med en Captain Morgan flaske på deling så det gjorde ikke noe å ikke vinne, haha.
  Vi hev oss i dusjen når vi kom på rommet og da var det rett ut å spise, var sykt sultne!
  Nå er klokka 10, så nå er det natta:-)

  Flotte poseringer på stranden..

  Sarah, Lina og Kamilla som er flinke og trener på stranden.

  Haha..

  -Emiliehelle

 • Publisert: 20.02.2014, 04:58
 • Kategori: Mexico 2014
 • 1 kommentarer
 • Mexico 2014

  Andre surfetime

 • 19.02.2014 01:43 Skriv en kommentar
 • Hola! Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem fra min andre surfetime, jeg er så sliten at salsa ble det heller ikke dag.. Jeg merker jeg er veldig sulten, så jeg skal spise her på hotellet nå. Merker det blir tidlig kvelden på meg idag for å si det sånn, blir så trøtt av å være i vann så lenge. Idag surfet jeg mye bedre enn forrige gang følte jeg, kom opp 3-4 ganger tror jeg det ble og jeg stod faktisk litt, så det var veldig morsomt:-D fikk ingen bilder av meg selv dag da, men var fotograf for andre, haha.

  Her surfer Tarzan, en av surfelærerne våre.

  -Emiliehelle

 • Publisert: 19.02.2014, 01:43
 • Kategori: Mexico 2014
 • 0 kommentarer
 • Mexico 2014

  Marked

 • 18.02.2014 03:12 Skriv en kommentar
 • Buenos noches! Nå er klokka 8 på kvelden her i Puerto Escondido.
  Idag har vi som vanlig hatt Ex. fac 9-12 og klokka 1 hadde vi "spansktime". Vi dro på markedet idag istedet for å prøve å bruke litt spansk. Jeg endte selvfølgelig opp med å kjøpe meg en genser, noe jeg absolutt ikke trenger, men.. Haha.
  Når jeg kom hjem var jeg så sliten og hadde vondt i hodet (som vanlig) og måtte bare legge meg ned for å sove. Jeg hadde planer om å dra på salsa idag, men det sov jeg over.. Får ta det igjen imorgen:-D nå har jeg nettopp spist middag/kveldsmat med Sara her på rommet, tenkte vi skulle prøve å være litt sparsommelige så nå gikk det i brødskiver.

  -Emiliehelle

 • Publisert: 18.02.2014, 03:12
 • Kategori: Mexico 2014
 • 2 kommentarer
 • Mexico 2014

  Dagen gjennom iPhone

 • 17.02.2014 04:01 Skriv en kommentar
 • Hola! Dagen idag har vært en deilig, avslappende og lite innholdsrik dag, vi sov "lenge", jeg til 10 og Sara til halv 11. Veldig deilig å sove ut litt. Mesteparten av dagen har gått ut på å slappe av ved bassenget eller i senga.
  Nå har vi nettopp kommet hjem fra middag og frozen yoghurt, det var meg, Sara, Kamilla, Rebecca, Sunniva og Linn Thea.
  Nå må jeg lese litt så jeg er litt klar til Ex.fac timen imorgen:-)

  Linn Thea (linntheap.blogg.no) og Sunniva (sunniimexico.blogg.no)

  -Emiliehelle

 • Publisert: 17.02.2014, 04:01
 • Kategori: Mexico 2014
 • 0 kommentarer
 • Mexico 2014

  Valentines party og utflukt

 • 16.02.2014 04:10 Skriv en kommentar
 • Nå sitter jeg ute og blogger, klokka er kvart på 9 på kvelden:-)

  På kvelden igår vorset vi en del jenter på rommet til Sara og meg, før vi skulle videre på beach cluben vår og deretter på valentines party på Kabballah. Kvelden før var vi jo på samme sted og da drev de å rigget opp til kvelden etter, altså igår. På beach cluben vorset vi mer, vi hadde ballongleken som gikk ut på å ha en ballong rundt foten og den som var igjen til sist med ballong vant. Sara, min roomie vant og hun fikk slå pinataen vi hadde.
  Rundt 12 tror jeg klokken ble før vi dro bort på Kabballah, vi danset nesten fra vi kom til vi dro, det var kjempe morsomt. Vi dro hjem sånn kvart på 4, egentlig ikke slitne i det hele tatt, men vi skulle tidlig opp idag så da var det på tide å ta kvelden.

  Jeg og Sara ble vekket av en som jobber på hotellet halv 10 idag og ble informert om at det var frokost. Halv 11 var alle klare for å dra på lagunetur + skillpaddemuseum. Kjøreturen til museumet tok ca. en time, men den gikk egentlig helt greit, hadde eksotisk air condition!
  På museet var det utrolig mange forskjellige typer skilpadder, visste ikke at det var så mange.. Skilpadder er jo kjempe søte egentlig og de som var det var reddet fordi de var skadet eller lignende.
  Etter det dro vi innom en butikk som selger kremer osv. av naturen. Så kjørte vi til lagunen vi skulle til, først måtte vi gå langs stranda i ca. ti minutter også kom vi frem til båtene vi skulle sitte i. Det var skikkelig pent, det var mange fugler og krokodiller. Når vi hadde rodd litt rundt gikk vi i land for å se på noen dyr de hadde tatt dit for å bevare de. Det var krokodiller, papegøyer, en ape og noen slags hjorter. Etter det kjøpte vi litt mat, vi kunne velge mellom quesadilla og soppes.
  Etter en times tid kjøring hjem derfra var vi fremme på hotellet igjen og det var deilig med en dusj, blir så ufresh i denne varmen.. Når vi hadde spist middag på hotellet gikk jeg og Sarah G langs gaten her og småshoppet litt.
  Nå tenkte jeg at jeg skulle legge meg i senga å se på en film eller en serie.

  -Emiliehelle

 • Publisert: 16.02.2014, 04:10
 • Kategori: Mexico 2014
 • 1 kommentarer
 • Mexico 2014

  Båttur med delfiner

 • 14.02.2014 20:14 Skriv en kommentar
 • Igår ble det lite tid til overs for blogging så oppsummerer litt av dagen bare: den startet med Ex. fac klokka 9 og det varte til 12, frem til klokka var 3 lå jeg bare inne og slappet av, orket ikke være ute i solen! Klokka 3 var det tid for første spansktime, vi lærte det grunnleggende sånn som alfabetet, hvordan bokstavene uttales og tall.
  Klokka 5 var spansken ferdig og da var flesteparten sultne, så jeg, Sara, Sunniva, Linn-Thea og Kamilla spiste på restauranten som hører til hotellet. Jeg tok det safe og kjøpte kyllingburger med chips, veldig godt!
  På kvelden var det ladies night på Kaballah(?) med gratis drikke fra ti til tolv. Vi samme jentene som var og spiste vorset på rommet før vi dro ut, det var veldig koselig. Jeg orket ikke være ute så lenge da, for vi skulle opp idag klokka 7 på grunn av båttur.

  Vi ble hentet på hotellet halv 8 på morgenen idag. Det var jeg, Kamilla, Linn-Thea, Sunniva, Sara(h) x3, Lina og Henriette. Båtturen var veldig lang og det var meningen å se delfiner, hvaler osv. Vi så delfiner og skilpadder, men dessverre ingen hval! Har aldri sett delfiner før (tror jeg), så det var utrolig morsomt. Vi så to forskjellige typer, det var prikker delfiner også en annen type.
  Når vi var ferdig med å se på delfiner og skulle lete etter hval fant vi en skilpadde som hadde greid å hekte seg fast i et tre med noe tau i vannoverflaten, lurer på hvordan den greide det stakkars.. Han som kjørte båten hoppet ut og reddet den heldigvis så den fikk pustet og svømt videre!
  Nå har vi kommet hjem og gleder oss til lunsj som er klokka 2, ingen av oss har nemlig spist frokost, så vi sulter jo ihjel..

  -Emiliehelle

 • Publisert: 14.02.2014, 20:14
 • Kategori: Mexico 2014
 • 0 kommentarer
 • Mexico 2014

  Salsatime

 • 13.02.2014 17:50 Skriv en kommentar
 • Blir samme som her om dagen, skulle ha postet dette innlegget igår kveld (for meg), men bildeopplastingen lot ikke det skje..

  Da var vi hjemme etter en sliten, men morsom salsatime og middag.
  Salsaen ligger ca. fem-ti minutter unna med taxi, men som sagt før så koster det jo ikke mye med taxi uansett. Timen var på en time og vi lærte veldig mye. Det var veldig vanskelig å holde følge i førsten, men det gikk sånn tålig greit etterhvert. Veldig vanskelig med trinn, fart og litt rumpebevegelser på en gang. Etter timen fikk vi et tilbud om ukesbetaling og månedsbetaling, så alle som var med betalt for en måned, så nå blir det mye salsa på oss.
  Når vi skulle hjem prøvde vi å finne to taxier, siden vi var ni jenter, men det var ingen å se noe sted.. Etterhvert fikk vi vite at det var noe veiblokkeringer litt lenger ned i veien så vi fikk ikke ta taxi derfra. Vi gikk derfor nedover gata og så at hele gata var blokkert med mange, mange taxier. Hele greia gikk tydeligvis ut på noe streik/opprør mot han som styrer Oaxaca (her hvor vi bor). Veldig rart å oppleve, men det varte ikke så lenge, så vi fikk skaffet oss taxier etterhvert. Når vi kom på hotellet tok vi en rask dusj også gikk vi ti jenter og spiste.
  Nåå er jeg sinnsykt sliten og er kjempe klar for å sove:-)

  Benedicte, Julie og meg.

  -Emiliehelle

 • Publisert: 13.02.2014, 17:50
 • Kategori: Mexico 2014
 • 1 kommentarer
 • Mexico 2014

  Lesing og salsa

 • 13.02.2014 00:38 Skriv en kommentar
 • Idag har vi hatt to timer med Ex. Fac, det var veldig deilig, føler det går litt bedre å følge med og lese. Har brukt meste parten av dagen ved bassenget, fikk lest litt, men er ikke så veldig lett når det er så varmt, jeg må hoppe i bassenget hele tiden.. Har vært litt på rommet også og lest litt mer.
  Nå skal jeg og mange av jentene på salsa, det kan bli spennende, haha!

  -Emiliehelle

 • Publisert: 13.02.2014, 00:38
 • Kategori: Mexico 2014
 • 0 kommentarer
 • Mexico 2014

  Yoga

 • 12.02.2014 16:00 Skriv en kommentar
 • Skulle egentlig postet dette igår kveld (for meg), men fikk ikke lastet opp bilder før nå..

   

  Stranda idag var helt herlig, det var jeg, Benedicte, Kari, Eirik, Heidi, Birgitte, Julie Isabell og Sofia. Etter stranda dro noen av oss til Super Che, supermarkedet her, for å kjøpe inn litt diverse. Jeg trengte sårt myggspray og krem til myggstikk, bena mine har blitt helt spist opp.. Etter dette var det tid for yoga. Jeg har aldri vært på yoga før så det var jo litt interressant for å si det sånn, merket at jeg er alt for svak! Jeg ble utrolig sliten og svett av det, selvom det var mye avslapping i tillegg. 

  Etter yoga var alle kjempe sultne, men vi trengte en dusj først. Jeg, Linn-Thea, Benedicte, Rebecca og Birgitte gikk ut og spist på El Cafecito, jeg bestillte meg Enchiladas, men det var egentlig ikke noe særlig godt! 

  Nå er jeg kjempe klar for å legge meg merker jeg, natta :-)


  -Emiliehelle

 • Publisert: 12.02.2014, 16:00
 • Kategori: Mexico 2014
 • 0 kommentarer
 • Mexico 2014

  Første skoledag i Mexico

 • 11.02.2014 20:06 Skriv en kommentar
 • Igår droppet jeg fitness-dansingen, jeg var så utrolig sliten etter surfinga at jeg bare dro ut og spiste med Sara, Kamilla, Sunniva og Linn-Thea istedet. Etter maten var vi så trøtte at vi gikk og la oss klokka 9.
  Idag våknet jeg ca. kvart på 8, deilig å være uthvilt. Kroppen er helt ødelagt idag for å si det sånn, støl over alt. Skolen startet klokka 9 og idag har vi bare hatt Ex. Fac, egentlig veldig kjedelig, men jeg må bare skjerpe meg å følge med.
  Nå skal vi på stranda, det skal bli deilig:-)

  -Emiliehelle

 • Publisert: 11.02.2014, 20:06
 • Kategori: Mexico 2014
 • 2 kommentarer
 • Mexico 2014

  Første surfetime

 • 10.02.2014 23:26 Skriv en kommentar
 • Nå er jeg fremme på hotellet igjen etter surfetimen. Det var blandede følelser om det for det var vanskelig, morsomt og slitsomt på en gang. Vi startet med basic informasjon om hvordan vi skal komme oss opp på brettet, hvordan vi skal stå og hvordan vi skal gjøre når vi faller av og skal opp av vannet igjen. Etter det padlet vi utover og prøvde å reise oss opp, det var sykt mye vanskeligere i vannet enn de var på land for å si det sånn! Når instruktørene mente vi var klare for en bølge hjalp de oss med farten og sa når vi skulle reise oss. Jeg klarte ca. Tre bølger etterhvert tror jeg det var, ikke sånn sykt langt, men litt hvertfall og det var utrolig gøy å få det til. Herregud som det tar på kroppen, når jeg kom opp på land var jeg helt utmattet og måtte bare legge meg ned, tror jeg blir greit støl i armene i morgen for å si det sånn.
  Ikveld er det til for fitness-dansing, som er noe ala zumba eller hva det var, det kan jo bli spennende. Blir mye "trening" her på en måte, for meg som aldri trener blir det det hvertfall!  -Emiliehelle

 • Publisert: 10.02.2014, 23:26
 • Kategori: Mexico 2014
 • 0 kommentarer
 • Mexico 2014

  Skole

 • 09.02.2014 21:49 Skriv en kommentar
 • Igår når vi hadde møte fikk vi litt diverse informasjon og vi fikk bøkene våre. Fikk en bunke med bøker på bordet og da forsvant sydenfølelsen for å si det sånn.. Vi skal lese to bøker på 4 uker i Ex. Fac og har eksamen i det den 14 mars, gruer meg allerede! Ex. Phil starter vi med etter det. Vi skal ha spansk 4 timer i uka og vi har fri fredag, lørdag og søndag, veldig deilig timeplan.

  -Emiliehelle

 • Publisert: 09.02.2014, 21:49
 • Kategori: Mexico 2014
 • 2 kommentarer
 • Mexico 2014

  Endelig i Mexico

 • 09.02.2014 00:17 Skriv en kommentar
 • Hei! Etter 24 lange timer med reising til Mexico City og deretter til Puerto har jeg endelig kommet meg frem!
  Pappa kjørte meg til Gardermoen så jeg var der sånn kvart over fire på nattan, sykt nervøs møtte jeg alle de andre elevene. Vi gikk som regel i små grupper innepå Gardermoen og jeg var med på å spise litt.
  Flyturen fra London til MC ble sykt lang i lengden med blanding av dårlig søvn og litt filmtitting. Etter at vi landet ble vi møtt av to som jobber i GoStudy og tok taxi til et hotell. Hotellet var fint, men vi ble satt fire stykk inn på et rom med to dobbeltsenger.. Jeg brydde meg ikke stort om det for fyy så godt det var å legge seg ned i en seng etter å ha sovet sittende i mange timer. Vi dro fra hotellet kvart over seks på morgenen idag (mexicansk tid) for å ta neste fly. Dette flyet tok heldigvis ca. bare en time og taxi fra flyplassen til hotellet var på et kvarter. Hotellet her er superkoselig, jeg bor på rom med en som heter Sara og jeg gleder meg til å bo her i tre måneder! Jeg har blitt kjent med mange allerede og vi tok en liten sightseeingrunde istad. Vi gikk langs stranden og fikk et innblikk i hvordan det er her. Kjempe koselig og idyllisk sted med masse småbutikker som selger masse rart. Nå har jeg og tre andre jenter vært ute å spist litt, jeg bestilte meg taco og sjokolade milkshake, kjempe godt:-)

  -Emiliehelle

 • Publisert: 09.02.2014, 00:17
 • Kategori: Mexico 2014
 • 1 kommentarer
 • Mexico 2014

  Klar for avreise til Mexico

 • 06.02.2014 14:47 Skriv en kommentar
 • Herregud, nå er tiden snart inne for å sette nesa mot Mexico(!!), rettere sagt inatt, men herregud som jeg gleder meg nå. Ikveld skal jeg ut å spise med jentene mine på Pizzanini, det blir koselig! Inatt, ca. halv 3 kjører pappa meg til Gardermoen og når jeg kommer frem skal jeg møte de andre elevene, både gruer og gleder meg til den delen, masse nye mennesker på en gang.

  Jeg har brukt de siste dagene på å pakke så godt jeg kan og jeg håper for guds skyld jeg ikke har glemt noe nå.. Og så satser jeg på at jeg får igjen kofferten, haha.

  Flyturen kommer til å bli laaang, først skal vi ta fly til London og deretter til Mexico City, sistnevnte tar ca. 12 timer... Jeg har tatt med meg bok, masse filmer og Macbooken min, håper strømmen holder seg sykt lenge for å si det sånn.. Det er jo heldigvis tv-skjerm til hver og en på flyet til Mexico City så det blir vel ikke så ille regner jeg med. Når vi ankommer Mexico City skal vi møte to som jobber på skolen og dra på et hotell for å sove der over natten. Dagen etter tar vi en kort flytur til Puerto Escondido hvor jeg skal bo i tre måneder, wii!  -Emiliehelle

 • Publisert: 06.02.2014, 14:47
 • Kategori: Mexico 2014
 • 2 kommentarer
 • Mexico 2014

  Ny sekk

 • 05.02.2014 15:58 Skriv en kommentar
 • Var en liten tur i Sverige igår for å kjøpe inn litt småting til jeg drar. Kjøpte meg også en sekk som jeg kan ha på flyet. Samtidig fikk jeg kjøpt meg minnekort til actionkameraet og jeg har fått testet ut dette. Jeg har bare testet det ut på rommet mitt, med dårlig lys, så selvøflgelig blir det ikke noe bra kvalitet da.. Det jeg fant ut var at det gir en "fish-eye" effekt og det syns jeg er kjempe kult! Tok noen bilder med det av den nye sekken min :-) Sekken er fra en sportsbutikk i Sverige og er fra Vans.  -Emiliehelle

 • Publisert: 05.02.2014, 15:58
 • Kategori: Mexico 2014
 • 2 kommentarer
 • Mexico 2014

  Pakker til Mexico

 • 02.02.2014 20:35 Skriv en kommentar
 • Nå er det kun 5 dager til jeg drar, ooomg! Jeg tenkte å starte å pakke litt smått, vet enda ikke hva jeg egentlig skal ha med meg, men får vel se igjennom skapet mitt å planlegge litt. Veldig vanskelig når jeg skal pakke for 3 måneder, men jeg får det vel til! Halve kofferten min kommer til å bestå av sko og toalettsaker.. Noen ting jeg vet jeg skal ha med meg er en tunika jeg kjøpte sist jeg var i Gran Canaria, og selvfølgelig solbrillene mine!  -Emiliehelle

 • Publisert: 02.02.2014, 20:35
 • Kategori: Mexico 2014
 • 1 kommentarer
 • Mexico 2014

  Kjøpt actionkamera!

 • 31.01.2014 17:09 Skriv en kommentar
 • Har lenge tenkt å invistere i et actionkamera pga. Mexico, men fikk ikke ut fingeren før her om dagen, har brukt mange dager å søke på Amazon, ebay og finn.no. Fant endelig et som var ganske rimelig på finn.no, og jeg klikket det hjem! Valgte å ikke gå for den tradisjonelle GoPro'en da den er myye dyrere og jeg skal ikke bruke det så ofte akkurat, så da gikk jeg for dette:  Sykt mye mindre enn jeg forventet meg, kjempe lite og søtt. Har fått med masse forskjellig utstyr, men tror ikke alt blir brukt for å si det sånn. Eneste jeg mangler nå, er et minnekort, det må jeg få kjøpt i løpet av neste uke før jeg drar. I tillegg må jeg sette meg inn i hvordan det fungerer på beste måte osv. Jeg må også skjønne meg på alt det småtteriet som fulgte med, hvordan jeg setter på bånd som jeg kan ha rundt armen osv. Men det fikser jeg vel! Gleder meg sykt til å bruke det hvertfall, syns det er kjempe kult å se på videoer som er filmet med et sånt kamera.

  7 dager til jeg drar!!!

  -Emiliehelle

 • Publisert: 31.01.2014, 17:09
 • Kategori: Mexico 2014
 • 0 kommentarer
 • Mexico 2014

  17 dager til avreise

 • 21.01.2014 16:24 Skriv en kommentar
 • Aah, dagene mine består seriøst bare av å være på youtube hvor jeg ser på videoer fra Puerto Escondido, dit jeg skal. Jeg har så reisefeber nå at jeg skulle ønske jeg kunne legge meg til å sove og våkne opp imorgen og avreise dagen hadde vært her.. Jeg har jo store planer om å lære meg å surfe og hoppe i fallskjerm, så jeg tenkte å dele litt bilder og videoer jeg har funnet.  Her er en video fra GoStudy, de jeg reiser med.

  Fallskjermhopping ser jo helt sjukt ut, selvom jeg har høydeskrekk så MÅ jeg bare gjøre det!

  -Emiliehelle

 • Publisert: 21.01.2014, 16:24
 • Kategori: Mexico 2014
 • 3 kommentarer