5 september

Da er enda en dag overstått her nede og det er bare to dager igjen før vi drar hjem.. Uff, dagene går så altfor fort når man er i syden, hvertfall når man bare er i en uke. Idag stod jeg opp halv 12(!!) og gikk glipp av mye sol, men det var egentlig helt greit, for jeg er fortsatt kjempe solbrent i panna, på skuldrene og på brystet, så jeg lå for det meste bare å slappet av ved bassenget og brydde meg ikke så veldig mye om sola idag. Jeg håper virkelig at solbrentheten er vekk imorgen så jeg får sola meg litt mer i ansiktet, jeg føler jeg ikke har blitt noe brun der i det hele tatt, så det er jo litt kjedelig…

Når jeg er i syden har jeg ikke så altfor variert kosthold, det går for det meste i tomatsuppe og spaghetti bolognese, så idag ble det spaghetti til middag, det er jo så utrolig godt! Til middagen idag bestillte jeg faktisk Cola Zero, jeg har holdt meg (nesten) helt unna brus hele uka og har vært veldig flink til å bare drikke vann. Jeg skal prøve å bli mye flinkere på den fronten, for det er jo så mye unødvendig sukker man får i seg og det er jo ikke så altfor bra..

Tok noen kjappe bilder av hva jeg hadde på meg idag også, det blir jo aldri noe bra når man tar bildene selv, men!

Vi har enda ikke fått noe internett i leiligheten så jeg sitter nå i resepsjonen og blogger, men nede i leiligheten venter dette:

Som sagt før, så elsker jeg Harry Potter, så nå skal jeg kose meg. Natta 🙂

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg