Mango og hjemkomst

Iløpet av uken har jeg vært innom Mango en del ganger og jeg har selvfølgelig funnet meg noe som ble med hjem i kofferten. Mango har veldig mye fint og det er heller ikke så dyrt. Det som ble med meg hjem er en mønstrete topp, en burgunger bukse, en joggebukse og et skjerf med ulver på. Skjerfet syns jeg er dødskult, passer nok ikke til det meste, men jeg finner vel noe:-)


Mamma handlet når vi satt på flyet istad også og kjøpte sånne pakker som inneholder flere produkter, så jeg fikk en maskara og to lipglosser som ho hadde til overs, veldig kjekt!

Flyturen hjem idag gikk veldig greit, det er jo alltid kjedelig å fly egentlig, hvertfall når man skal hjem.. Jeg fikk tiden til å gå ved å se på siste halvdel av Harry Potter og dødstalismanene del 2 og etter det så jeg på Pirates of the Caribbean 2:-) Jeg lurer veldig på hvordan jeg skal klare å fly i 24 timer ned til Namibia om et par måneder, jeg kommer til å dø av kjedsomhet..

Siden onsdag har Oliver, hunden min, vært på kennel for aller første gang, jeg har vært veldig bekymra for han, men det har gått helt fint og nå nettopp kom han hjem til meg, såå godt å se han igjen altså. Skjønner ikke hvordan jeg noen gang kommer til å greie først fire uker uten han og deretter 3 måneder, det blir lenge det:-(

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg