Miley Cyrus konsert

Herregud, gårsdagen var den sykeste opplevelsen i livet mitt! Jeg fikk se mitt store forbilde her i verden!
Dagen startet med at jeg, Julie og Caroline tok turen inn til Oslo for å kose oss litt først. Vi spiste frokost på Fridays og tok en øl i sola, vi hadde jo perfekt vær. Når vi var ferdige med å spise gikk vi litt i Karl Johan og senere satt vi oss ned på Peppes for å slappe av litt før vi skulle ta shuttlebuss til Telenor Arena.
Når vi kom frem til Telenor Arena var det en helt sinnsyk kø, så vi måtte sitte i gata langt unna.. Takk gud for Golden Circle! Etter en time hvis ikke mer begynte endelig køen å bevege på seg. Når vi kom inn kjøpte jeg meg selvfølgelig en Miley Cyrus t-skjorte og så gikk vi bort til Golden Circle området. Vi kom kjempe nærme scena bare litt på høyre siden, men det gjorde ikke noe. Men en ting må jeg si, jeg HATER mennesker som sniker og presser, hadde så lyst til å slå mange av de, men haha, greide å holde meg..
Oppvarmingen var med en dj jeg ikke en gang husker navnet på og det var ikke noe bra i det hele tatt syns jeg, kunne like godt bare satt på vanlig radio!
Midt under oppvarmingen holdt jeg på å besvime, noe jeg aldri har gjort før, det var skikkelig ekkelt. Jeg holdt meg heldigvis fast i Caroline, men så ingenting på sikkert 2 minutter. Når det gikk over ville vaktene at jeg skulle gå ut å sette meg, men det nekta jeg, jeg hadde vært såå heldig å komme foran scena og jeg skulle søren ingen steder, heldigvis skjedde det ikke igjen!
Ca. kvart på 9 startet showet og jeg skrek meg ihjel når Miley kom ut på tunga si, det var helt uvirkelig. Jeg holdt på å gråte flere ganger, men greide å holde meg, hehe!
Litt inn i konserten gikk Caroline litt bak fordi hun ikke greide alle menneskene sol pressa seg på, så hun gikk til Julie som også ikke greide å stå der lenger. Så i en time eller noe stod jeg midt i klynga alene, men jeg koste meg så sykt at det gikk kjempe fint!
Som sagt, det var den mest fantastiske dagen i mitt liv, Miley stod 1 meter i fra meg og jeg kunne ikke vært mer lykkelig, jeg gikk derfra med et stort smil om munnen for å si det sånn!

Julie og meg på Fridays

Meg og Caroline på Peppes

Disse to bildene over var helt uten zoom, omg!!

Meg og Julie inne på konserten

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg