Loro Parque

Herregud, for en dag!

Idag stod vi opp halv 8, dauslitne av å ikke gjøre en shit, og klare for en dag i Loro Parque. Vi gikk innom supermarkedet som ligger ved siden av/under hotellet, og kjøpte oss en ferdigsmurt baguett som vi tok med på bussen. Når vi hadde kjørt i typ 15 min fant vi ut at det var en plass for lite i bussen, så vi måtte vente i 30 minutter for at en ny buss skulle komme å hente oss, bussturen ble lang for å si det sånn!

Når vi endelig kom frem var det bare å gå rett til spekkhogger-showet. Showet var utrolig bra og jeg syns det er så nydelig og utrolig at de er så lydige. De sa at de fleste av spekkhoggerne har blitt reddet fra å dø, og det syns jeg er fint!

Etter det var det å titte litt rundt på alle de forskjellige og spesielle dyrene, det er så sinnsykt moro!

Etter at vi spiste italiensk til lunsj gikk vi for å se på et papegøye-show. Mange forskjellige og kule papegøyer, eneste nedturen var at showet var på spansk og noen ganger ble oversatt til tysk, jeg skjønte jo nada.. Neste var det bare å hive seg på sjøløve-showet, det var noe av det bedre jeg har sett! Så utrolig flinke, og for noen herlige personligheter dyrene har altså!

Med fem minutters mellomrom løp vi gjennom parken for å rekke delfin-showet! Dette var også kjempe bra, mange forskjellige triks og herlige personligheter her også!

Jeg trenger ikke si mer, dere kan heller se på alle de fine bildene jeg har fått tatt av de fotogene dyra! For en herlig dag altså:-)

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg