Mistet mobilen og forsinket fly til Miami

MANDAG, 4 SEPTEMBER, 2017, 15:33

Woop woop! Nå sitter vi på Gardermoen og venter på at flyet skal gå. Flyet skulle egentlig gå 15:35, men det er forsinka til 20:10 i kveld😨

Herregud, som denne ferien startet dårlig! Caroline sjekket flyet på Gardermoen sine sider når vi stod opp klokken 6 på morgenen i dag, og fikk beskjed at flyet var forsinket til kl. 19:15, jaja tenkte vi, men en time senere ble det utsatt til kl. 20:10, som er foreløig avgangstid, jeg håper virkelig ikke det utsettes enda en gang!

Vi tok toget fra Sarpsborg til Oslo S og videre til Gardermoen derfra. Når vi kom på Gardermoen oppdaget jeg at telefonen min var borte vekk. Hjertet mitt sank og jeg gikk ned til parongen for å sjekke om den kunne ha falt ut av lommen min der, men neida. Caroline ringte telefonen min 5 ganger og til slutt var det en som tok den! Det var takk og lov konduktoren som fant den, og han skulle med toget tilbake igjen en time senere. Vi ventet på toget når han kom og herregud jeg var glad når jeg fikk telefonen min igjen fra en NSB engel, snakk om flaks!

Nå har vi hvertfall fått sjekket inn, sendt avgårde bagasjen, kjøpt det vi skal i tax-free’n og har fått satt oss ned på O’Learys og tatt oss litt mat og øl og senket skuldrene, nå er det kun 4,5 time igjen til flyet går, haha!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg