I trolig sikkerhet for Irma

FREDAG, 8 SEPTEMBER, 2017, 21:10

Hei fra Orlando! I dag skulle vi egentlig dra tilbake til Miami og avslutte turen de siste dagene der, men de planene måtte vi bare endre på. Flyet på mandag fra Fort Lauderdale er kansellert og vi har fått et nytt fly hos Norwegian fra Orlando istedenfor den 18 september, en uke etter vi egentlig skulle hjem. Norwegian hadde ikke fly før dette fra Orlando, så denne turen ble på 14 dager istedenfor 7.

Vi forsøkte i hele går å bestille 3 hotell, men alle ble kansellert pågrunn av orkanen som skal komme. Når vi våkna i dag visste vi egentlig ikke helt hvor vi skulle ta veien, siden vi måtte sjekke ut av hotellet klokka 11. 

Heldigvis var det en kollega av Caroline som har en leilighet her i Orlando som vi kunne få låne de neste 10 dagene, snakk om flaks! Vi har fått kjøpt oss mye vann, brus, brød, nudler og pasta for å kunne spise litt her de neste dagene. Det er ikke sikkert at orkanen kommer hit, men man vet aldri og da er det greit med litt mat tilgjengelig hvis butikken stenger!

Leiligheten har 3 soverom, 3 bad, badekar, stort kjøkken og stue, så vi skal klare oss helt fint her de neste 10 dagene. Det eneste som er kjipt er at jeg egentlig skulle vært på jobb igjen til onsdag, men det får jeg ikke akkurat til..

Vi ser ofte på nyhetene for å se hvordan orkanen er til enhver tid, men akkurat nå sitter jeg og ser på Special Victims Unit som jeg fant på TV, woho!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg