7 teite spørsmål du kan spørre en lesbe om

Som lesbisk får man mange rare spørsmål, noen relevante, andre bare helt teite, haha! Jeg syns personlig de er veldig teite i hvert fall. Om noen skulle ønske å stille meg spørsmål, så kjør på altså, ikke vær redd for det, men noe kan man tenke seg til selv, ikke sant? Jeg har samlet sammen noen teite spørsmål jeg både har fått personlig og andre som jeg har funnet på nettet og svart kort på de.

1. Hvem er gutten i forholdet? Ehm, det er hele poenget, det er ingen gutt 😉

2. Hvem skal være brud og hvem skal være brudgom i bryllupet? Seriøst? Begge to blir brud! (Brud=kvinne, brudgom=mann). Tatt rett ut fra Wikipedia: 

Brudgom er en benevnelse for en mann den dagen han gifter seg” “En brud er den kvinnelige deltageren(e) i et bryllup“.

Enklere blir det ikke.

3. Hvordan har dere sex? Øsj, ikke spør en gang, bruk fantasien? Eller mye enklere, google it kanskje.

4. Syns du alle jenter er pene/vil du ha sex med alle jenter? Nei, samme som med heterofile, så har jeg en “type” jeg liker. Jeg går ikke rundt og har lyst på alle jenter jeg møter hver eneste dag, singel eller i forhold.

5. Tenner du på dine egne pupper? Haha, nei!

6. Ser du på vanlige, romantiske filmer med gutt og jente i hovedrollen? Jepp, and I love it. Hvorfor skulle jeg ikke like det liksom? 

7. Hvorfor blir jenter sammen med jenter som er “guttete”? Da er jo poenget borte. Stoor forskjell uansett om noen er mer “guttete” enn andre, jeg kunne like gjerne blitt sammen med en som er like feminin som meg, ikke at jeg er av de mest feminine, men ja. Det handler om kjønnet, ikke utseende, you know?


Følg meg på instagram: emilie_helle

Følg meg på Facebook

Kontakt: [email protected]

Siste innlegg