Mine reiser 2017

Nå er snart 2017 over, derfor tenkte jeg å vise dere tilbakeblikk til alle mine reiser dette året! Jeg pleier alltid å reise en del hvert år, i år har det vært ganske lite, jeg har “bare” vært på ferie 3 ganger, i motsetning til i fjor som jeg var på hele 7 reiser. Jeg satser på at 2018 blir et bedre reiseår enn 2017, men jeg er allikevel takknemlig for de reisene jeg har vært på da, så klart. Ingenting slår det å reise! 

Jeg og mamma var på en av de fineste feriene i starten av sommeren, vi var en uke i Tanzania på safari og en uke i Zanzibar der vi bare slappet helt av. Vi solte, badet, drakk øl, spiste god mat hver dag og dro på utflukt.

Når jeg og Caroline var i Florida så var vi jo der en hel uke mer enn planlagt på grunn av orkanen Irma, vi nøt det ganske godt allikevel, hehe. Vi var i Miami på stranden og i Orlando på Universal Studios og i Disney World, spiste mye Nutella, spise chinese take-away på ekte amerikansk vis og var ved bassenget og stekte i solen.

 

Island var noe helt for seg selv! Landskapet var bare helt magisk og de få dagene vi hadde der var fantastiske. Elsker virkelige Island, hyggelige mennesker, god mat og hyggelige gater. Elsket spesielt Blue Lagoon!

Nå gleder jeg meg bare enda mer til 2018 som sagt og håper jeg kan få til enda flere storby-turer, spesielt London, er bare litt over 1 år siden jeg var der, men det er en så sinnsykt fin by at jeg bare må tilbake snart! Jeg har også lyst til å sjekke ut andre storbyer, som jeg aldri har vært tidligere❤


Følg meg på instagram: emilie_helle

Følg meg på Facebook

Kontakt: [email protected]

8 kommentarer

Siste innlegg