En ny reise er bestilt!

Wiho! Enda et land skal krysses av på listen min snart, jeg og mamma har nemlig bestilt oss en tur sammen😀

I slutten av april går reisen til Tsjekkia, Praha! Det ser jo så utrolig koselig ut der, så dette tror jeg blir veldig bra. Jeg har aldri vært i Tsjekkia før, så det blir spennende. Det er kun flybillett som er i boks enn så lenge, så vi skal se nærmere på hotell i morgen. Det virker som prisene er helt latterlig billig, så jeg satser på at vi finner et hotell som er billig, sentralt og fint.

Kom gjerne med reisetips om dere har vært der!


Følg meg på instagram: emilie_helle

Følg meg på Facebook

Kontakt: [email protected]

7 kommentarer
  1. Haha! Så gøy! Vi reiser i Mars! 😀 jeg har vært der en gang før og elsker byen, har selv “familie-røtter” som fluktet derfra i 2 verdens krig (min morfar) så det jødiske kvartal blir nok på listen denne gang også (anbefales), karlsbroen og den astronomiske klokken vil jeg også anbefale å få besøkt! 😀 ellers er det mye billig krystall og veldig god og billig mat og drikke 😀 masse god tur! du kommer til å elske det! 😀

  2. Ååh, nå fikk jeg reisefeber selv! 🙁 Jeg skal virkelig prøve å få til en siste reise før lillegutt kommer.. <3 Men det er sinnsykt dyrt å få barn, så spørs om jeg får det til 😀 Du får kose deg masse på turen!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg