13 ting jeg vil gjøre i februar

I februar blir det mye snakk om Filippinene, det kan jeg love dere! Jeg og Caroline skal tilbringe så og si halvparten av februar der, så planene for februar vil være mye som jeg ønsker å gjøre på reise!

 

Dette vil jeg gjøre i februar:

1. Sole meg, jeg skal bli så sykt tan! Nå er jeg så blek at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Det skal bli godt med litt skille og føle seg litt glødende igjen.

2. Bade i havet. Jaa, det blir så digg! Bade i det fantastiske, turkise vannet i Filippinene.

3. ❤Feire valentines day❤. Også på tur til og med. Blir vel et par drinker på stranda, så koselig!

4. Dra på øyhopping. I Filippinene har de flere forskjellige turer for øyhopping, så jeg håper vi får tid til i hvert fall 2 stk. turer. Det er jo over 7000 øyer i Filippinene, så vi får vel sett et par.

(Bilder Pinterest)

5. Drikke paraplydrink. Ingenting er bedre enn å legge seg på stranda med en god drink i hånda! Ææ, jeg gleder meg.

6. Kjøpe en kokosnøtt om de har det i Filippinene, har veldig lyst til å smake!

7. Vlogge masse! Det blir så gøy, jeg skal filme så mye jeg kan og lage flere videoer fra Filippinene. De beste videoen jeg ser på Youtube er reisevideoer, så da blir det gøy å lage enda flere.

8. Ta mange fine bilder, det tror jeg ikke kommer til å bli et problem siden vi skal til en av de fineste øyene i hele verden!

9. Finne meg én type stil jeg ønsker at Instagrammen min skal ha, slik at den blir pen. Jeg har store bekymringer, I know.

(Bilder Pinterest og privat)

10. Besøke et fossefall i El Nido som ser sykt fint ut. For å komme dit, må man gå i en halvtimes tid i skogen først, så det tror jeg blir en opplevelse i seg selv. 

11. Bli flinkere til å gå tur ute. Dette er for når jeg er hjemme i Norge. De dagene jeg ikke gidder å trene for eksempel, så kan jeg heller gå meg en tur og ta med Oliver og samboer.

12. Prøve å bruke penger fornuftig. Jeg er ganske glad i å shoppe, men syns ikke jeg overdriver hver gang, allikevel vil jeg prøve å stramme inn litt og spare til viktigere ting.

13. Planlegge og bestille flere reiser. Det er flere småreiser jeg ønsker å dra på i år, som for eksempel til London og Amsterdam. Jeg vil sette meg ned og finne datoer som passer, søke om ferie og eventuelt bestille.


Følg meg på:

Instagram – Facebook – Youtube

Kontakt: [email protected]

Siste innlegg