Uken som gikk

Dette innlegget er forhåndsskrevet, siden jeg nå fortsatt er på reisen nedover til Filippinene. Vi er ikke fremme på hotellet før natt til tirsdag, siden vi er 7 timer fremover i tid. Jeg skal få blogget så fort jeg kan når vi har kommet frem, sovet litt og opplevd noe. Her kommer uken som gikk:

Ukens høydepunkt:

Avreise til Filippinene! Jaa, endelig. Dagen kom, som jeg har ventet på i flere måneder. Jeg gleder meg masse til å oppdatere dere med innlegg herfra.

Ukens nedtur:

Hmm, det må bli at jeg jobbet lørdagen før avreise. Jeg ville jo mye heller være hjemme og pakke meg klar til ferien, men det ble gjort sent på kvelden istedenfor. Sånn er det!

Ukens mest leste innlegg:

Min første engelske vlog!

Video: Pakk med meg til Filippinene

Gårsdagens antrekk

Ukens film:

Tilbake til fremtiden 1 og 2! Dette er filmer jeg har sett sikkert 100 ganger uten å overdrive, og som jeg aldri blir lei. Det er filmer fra 80-tallet som er sykt bra laget. Har du ikke sett de, så please do, det er verdt det. (Det er en treer også btw, men den har jeg ikke fått sett denne uken).

Ukens serie:

DARK!! Jeg ble ferdig med serien etter bare 3 dager tror jeg. Hele serien er sykt bra gjennomført. Serien handler om tidsreising og litt krim, perfekt blanding. I hvert fall for folk som liker slikt!

Ukens antrekk:

Ukens sang:

Camila Cabelo – She loves control.

Ukens YouTube-video:

Jeg har laget en ny engelsk video! Jeg er ganske stolt over meg selv som har turt å lage to engelske videoer allerede, det er sykt utenfor min komfort-sone!

Ukens opptur:

Middag og filmkveld med mamma! Alltid like koselig å tilbringe tid med ho mor <3


Følg meg på instagram: emilie_helle

Følg meg på Facebook

Kontakt: [email protected]

Siste innlegg