Uken som gikk

Nå er det to uker siden sist jeg hadde uken som gikk, det er rett og slett fordi jeg ikke har tatt meg tid til det mens jeg var i Filippinene, jeg fokuserte heller på hverdagsinnlegg med ting jeg gjorde der og da.

Ukens høydepunkt:

Ett av innleggene mine fra Filippinene har vært på forsiden av blogg.no i mange dager og det er alltid kjempe gøy. Det er dette innlegget. I tillegg var det så klart et høydepunkt å bare være i Filippinene og at vi dro til Manila for å shoppe.

Ukens nedtur:

Hjemreise!! Æsj, jeg sitter på jobb i skrivende stund og det er -16 grader ute! I El Nido var det mellom 28-30 hver dag og i Manila var det 32-35, det er så sykt forskjell! Jeg sitter med jakke og pledd inne og fryser i hjel, jeg hadde liksom et lite håp om at minusgradene ble borte på de to ukene vi var på ferie, men neida..

Ukens mest leste innlegg:

Ved stranden og bassenget!

Goodbye Philippines

Shopping i Manila

Ukens film:

Eneste filmene jeg har sett nå de to siste ukene, er de jeg har sett på fly! Jeg så blant annet War for the planet of the apes på flyet hjem på natt til igår og den var veldig bra. Jeg så også Løvenes Konge, Toy Story og Toy Story 2, hihi. De hadde en egen Disney-mappe med filmer på flyet, helt perfekt for meg.

Ukens serie:

Det har ikke blitt sett på noen serier mens vi har vært på ferie, ikke for meg i hvert fall. Det skal bli godt å jobbe tidlig denne uken og kanskje få startet på en ny serie (eller fortsette på Glee).

Ukens antrekk:

Ukens sang:

Har ikke hørt så mye på musikk mens jeg har vært på ferie, men på hotellet vårt i El Nido hadde de Charlie Puth maraton nesten hver dag, så en av hans sanger, haha.

Ukens YouTube-video:

Ingen! Men, jeg jobber med en-to stk. som jeg håper jeg kan publisere snart😀

Ukens opptur:

Å se hunden min igjen!! Åå, det er så koselig med hund, har savna han skikkelig altså, godt å komme hjem til han igjen<3


Følg meg på instagram: emilie_helle

Følg meg på Facebook

Kontakt: [email protected]

Siste innlegg