Alle andre sin påske vs. min

– I påsken har “alle” ferie. Jeg jobber alltid i påsken og vet så vidt ikke hvilke dager som er røde og ikke.

– “Alle” drar på hytta, tar seg øl i solveggen og står på ski. Jeg har aldri tilbragt en påske på “fjellet”.

– Instagram og Facebook blir fulle av bilder fra snøen med Kvikk Lunsj, Solo og appelsin. Jeg liker Kvikk Lunsj, men ikke Solo eller appelsin.

– “Alle” drikker seg fulle og drar ut på byen hver dag i påsken. Jeg bruker all den tiden jeg kan til å chille. (Jeg skal faktisk slå ut håret på skjærtorsdag, men jobber allikevel fredag, jeej).

– “Alle” tilbringer mye tid med familien. Jeg stikker en tur til Riga, alene.

Nei, altså. Påsken min er ikke så veldig tradisjonell som dere kanskje forstår. Jeg har liksom aldri vært en som har “feiret” påsken noe særlig, hverken når jeg var liten eller nå i voksen alder. Påske betyr liksom ingenting for meg. Jeg har ingen spesielle minner fra noen tidligere påsker, så derfor liker jeg å være litt utradisjonell; å reise bort fra alt. Nå er det 4 dager til jeg reiser og jeg gleder meg helt vilt! Det skal bli deilig å kun være meg og meg selv i 3 dager.

Hvordan ser din påske ut?


Følg meg på Instagram – Følg meg på Facebook – Følg meg på YouTube

Kontakt: [email protected]

    1. Haha, bra innlegg! Du kan trøste deg med at du nettopp var på lang ferie <3 Min påske er full av familie og bursdagfeiringer. Og så har vi påskelam (kristen familie). I tillegg får jeg skvist inn en natt på fjellet med pils og lavvo med samboer, broren min og venner.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg