Uken som gikk

Ukens høydepunkt:

En liten ferie til Riga! Det var helt fantastisk å forsvinne litt hjemmefra og bare gå gatelangs i en by jeg aldri har vært før. Riga var virkelig en fin by altså!

Ukens nedtur:

Tja, ikke stort egentlig! Hadde en ganske bra uke forrige uke faktisk. Om jeg skal finne en ting, kan jeg si at jeg var sykt klar for en kveld ute på skjærtorsdag, men jeg holdt ikke ut lenger enn til ti på kvelden fordi jeg var så sliten, haha!

Ukens mest leste innlegg:

Alle andre sin påske vs. min

Heisann, Riga!

Dette hadde jeg aldri turt å gjøre i Norge

Ukens film:

The Maze Runner: Death Cure! Jeg var jo på kino i Riga og da så jeg denne filmen, jeg syns den var dødsbra. Jeg har venta i mange år på at denne skulle komme ut, så veldig deilig å få sett avslutningen og siste film av denne serien.

Ukens serie:

Unge Lovende som man finner på NRK TV. Jeg har aldri vært en person som liker norske filmer/serier, men jeg tenkte jeg skulle gi denne serien en sjanse. Jeg så to sesonger på en dag eller noe og så siste sesong her for noen dager siden. Det er en serie som handler om 3 jenter i Oslo som vil bli skuespillere, forfattere osv, veldig bra serie og det er en jeg vil virkelig anbefale!

Ukens antrekk:

Ukens sang:

Taylor Swift – I did something bad. Har fått helt dilla på Taylor om dagen as, hører på ho dag inn og dag ut. 

Ukens YouTube-video:

Har ikke fått laget noen ny YouTube video siden sist, så slenger med sist video jeg la ut!


Følg meg på Instagram – Følg meg på Facebook – Følg meg på YouTube

Kontakt: [email protected]

    1. Riga er nydelig da! Var der for sånn ca 8 år siden, så det begynner å bli en stund siden, men husker jeg syntes det var en skikkelig fin by, spesielt likte jeg gamlebyen! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg