9 ting jeg vil gjøre i april

I april har jeg noen planer klare og det er også noen jeg ikke har klare, men som jeg har lyst til å gjøre!

Jeg tenkte å lage en liste over de tingene jeg skal/vil gjøre i april😀

Jeg skal til Praha med mamma, jeg gleder meg skikkelig til å reise igjen! 10 dager til avreise.

Jeg skal i dåp til mitt “nyeste” tantebarn Cornelia! Dåp er såå koselig og jeg gleder meg til å se Cornelia i dåpskjole.

Jeg skal i bursdagen til Julie! Det blir såå gøy. Vi skal ha et tema, så jeg håper på mange kule utkledninger den kvelden.

– Jeg vil komme inn i gode treningsrutiner igjen! Den siste tiden har jeg hatt mye annet å tenke på, så det har blitt veldig få økter, men det skal snu!

– Jeg vil ta en tur til Oslo en helg! Å feste i Oslo er ikke noe jeg gjør ofte, men det hadde vært gøy å få testet utelivet der i løpet av april.

Forhåpentligvis grille! Håper virkelig vårværet kommer for fullt snart, det er så koselig å sitte ut og spise grillmat.

– Jeg skal kjøpe gulv til leiligheten min!! Åh, jeg gleder meg til gulvshopping, haha. Jeg har tittet en del på nettet, men det går jo ikke an å se hva som er fint og ikke på en dataskjerm. Jeg håper jeg klarer å finne noe jeg har sykt lyst på, så jeg får kjøpt det når jeg får lønning.

– Jeg vil bli flinkere til å blogge. Som alt annet den siste tiden, har jeg liksom ikke lagt sjela mi i blogging. Det blir lite bilder, lite innhold og det er rett og slett fordi livet mitt ikke er så spennende om dagen. Jeg håper det blir annerledes fremover!

– Jeg har veldig lyst til å bli ferdig med valgene angående interiør i den nye leiligheten min! Jeg trodde jeg var det, men har nå den siste tiden gått i en annen retning enn jeg trodde jeg ville ha tidligere. Det er skikkelig vanskelig å bestemme seg altså!


Følg meg på Instagram – Følg meg på Facebook – Følg meg på YouTube

Kontakt: [email protected]

Siste innlegg