Ikke vær så negative til alt!

I går ble det en gledene nyhet spredt rundt på Facebook. Dyr har fått sitt eget nødnummer. Ja, man kan fortsatt bruke Mattilsynet, politi og dyrelegen, men nå er det opprettet et eget nummer og det er et steg i riktig retning for alle dyr.

Dette nummeret er jeg glad eksisterer nå og er noe jeg kommer til å bruke, hvis jeg er så uheldig i å være i en nødsituasjon med for eksempel min egen hund.
Men så klart, er det noen som bare må kverulere, jeg vedder på at de fleste er de uten kjæledyr selv..
En del syns dette var unødvendig og at dette kun er markedsføring og at dette ikke er til hjelp for noen, hverken mennesker eller dyr. Hva skal vel en hjelpende hånd i andre enden i en situasjon med et dyr liksom? Jeg blir helt stum av hvor mye vi nordmenn faktisk må klage og aldri se noe positivt i noe! Kan vi ikke alle bare være dritglade for at en slik ting faktisk skjer i Norge og de som ikke mener noe om det, være stille?


Jeg er for å bruke stemmen sin altså og at Norge er et fritt land, men når noe så simpelt og flott for dyrene skjer og man kun kommer med negativt, da er det best å bare være stille. Hilsen en dyreelsker som bare måtte få dette ut, hehe.


Følg meg på Instagram – Følg meg på Facebook – Følg meg på YouTube

Kontakt: [email protected]

Siste innlegg