Hagemøbler

Innlegget er sponset

I disse dager planlegger jeg enormt mye interiør, møbler, stil osv. for den nye leiligheten jeg skal overta om 1 måneds tid. Er det en side jeg er innom mye, så er det bygghjemme.no. Jeg ville tipse dere litt om denne siden, for som regel går man kanskje innom mer kjente sider, slik som Skeidar, Møbelringen, Fagmøbler og sånt. På bygghjemme.no finner man alt fra gulv, ting for bad, kjøkken og hagemøbler

Jeg har tittet en del på hagemøbler den siste tiden, for jeg får meg en veranda som er superfin og perfekt stor nå i mai. På verandaen jeg får, blir det sol så og si hele dagen, så det å investere i møbler til verandaen er noe jeg ønsket å gjøre. I min forrige leilighet, gjorde jeg nemlig ikke det og det er vel mest fordi det nesten ikke var noe sol der.

For hager og verandaer, så har bygghjemme.no det meste, de har kunstrottingmøbler, aliminiummøbler, markiser, bord og søte cafémøbler.

Se så fint reclinersett i kunstrotting!

Jeg falt helt pladask for dette loungesettet, som jeg ser for meg blir helt nydelig å bruke i solen. Jeg skal også få kjøpt meg en gassgrill tenkte jeg.. Hvor deilig blir det ikke med en sommer fylt med grillmat, gode møbler og gode venner i en helt egen leilighet som blir såå fin?


Følg meg på Instagram – Følg meg på Facebook – Følg meg på YouTube

Kontakt: [email protected]

3 kommentarer

Siste innlegg