Snart tid for å reise

Den 1. september drar jeg til Gran Canaria, igjen. Jeg drar sammen med mamma, søstera mi, mannen hennes og det nydelige tantebarnet mitt, en ordentlig familietur, det skal bli kjempe koslig!

I den anledningen bestillte jeg meg en bikini fra Asos for litt siden som jeg hentet på posten istad. Den satt kjempe bra på og jeg er kjempe fornøyd.

Trip down memory lane, pt.2

Alle som kjenner meg, vet at jeg er en syk Harry Potter fan og i februar var jeg i London sammen med mamma og vi dro på Harry Potter studioturen som ligger litt utenfor London by. Jeg var rett og slett i himmelen og det er verdt turen for alle Harry Potter fans!

Jeg og mamma tok en buss som var med i billetten vi hadde kjøpt på nettet før vi dro, den tok ca 45-60 minutter, husker ikke helt.

Dette er det som ble med meg hjem etter turen, jeg greide ikke å dy meg! Alt sammen ble ca. 800 norske kroner, så det var veldig dyrt i butikken der, men soo worth it!

Trip down memory lane, pt. 1

Ååh, som jeg savner New York!!

Jeg var i New York i august ifjor og jeg tenker alltid på å dra tilbake! Men jeg tror aldri jeg kommer til å dra på sommeren igjen, men kanskje mer på høsten, for guud så varmt det var, det var ikke muligheter for å ha på klær nesten en gang, helt forferdelig! Men det å være i New York var verdt det, helt klart!