Disse europeiske byene vil jeg besøke

Hei!

Selv om jeg har reist en del i mitt liv så er det noen europeisk byer og land jeg faktisk aldri har vært i! Det er jo så mange fine byer og steder at jeg får vondt i reisehjertet mitt, jeg vil jo bare ut å reise !

Jeg har samlet sammen noen av byene og stedene jeg ønsker å reise til, det er også steder jeg håper det ikke blir så altfor lenge til jeg reiser til.

Praha, Tsjekkia

Amsterdam, Nederland

Bayern, Tyskland

I mean come oon!! Neuschwanstein slottet, som det så flott heter ser så fantastisk fint ut! Her må jeg dra en gang og helst på vinters tid, sjekk dette bilde, det ser ut som et maleri! Det er også inspirasjonen til Disney slottet!

St. Petersburg, Russland

Yeah I know, Russland er i Asia, men St. Petersburg ligger i “Europeisk Russland” fikk jeg googlet meg til, så da slang jeg den med på lista, det ser jo så fint ut der!

Church of the Saviour on Spilled Blood, St. Petersburg, Russia

Brussel, Belgia

Riga, Latvia

Athen, Hellas

Salzburg, Østerrike

Lisboa, Portugal

Har du vært noen av stedene jeg vil reise? Fortell meg gjerne hvordan det var, jeg elsker å lese reisetips og opplevelser😃


Følg meg på instagram: emilie_helle

Følg meg på Facebook

Kontakt: [email protected]

Neste tur booket!

Porto Cervo
Costa Smeralda
Maxi Yacht Rolex Cup 2008
© ROLEX/Daniel Forster

August 2018 reiser jeg og familien til Sardinia i Italia! Oh my god, det ser helt fantastisk ut der, syns dere ikke? Vi fikk vite for litt siden at mamma hadde bestilt tur for alle sammen, så nå er det bare å telle dager til vi reiser, det blir så utrolig deilig! Italia er en av de beste stedene jeg kan tilbringe om sommeren, så det blir spennende å se hvordan Sardinia er! Jeg regner med at det er helt fantastisk, for bare se på bildene da, det ser helt amazing ut! Gleder meg til late dager langs bassenget og stranden, kanskje ta en utflukt og bare spise masse pasta og pizza, ingenting er bedre enn det.

Bilder fra Google


Følg meg på instagram: emilie_helle

Følg meg på Facebook

Kontakt: [email protected]

Mine reiser 2017

Nå er snart 2017 over, derfor tenkte jeg å vise dere tilbakeblikk til alle mine reiser dette året! Jeg pleier alltid å reise en del hvert år, i år har det vært ganske lite, jeg har “bare” vært på ferie 3 ganger, i motsetning til i fjor som jeg var på hele 7 reiser. Jeg satser på at 2018 blir et bedre reiseår enn 2017, men jeg er allikevel takknemlig for de reisene jeg har vært på da, så klart. Ingenting slår det å reise! 

Jeg og mamma var på en av de fineste feriene i starten av sommeren, vi var en uke i Tanzania på safari og en uke i Zanzibar der vi bare slappet helt av. Vi solte, badet, drakk øl, spiste god mat hver dag og dro på utflukt.

Når jeg og Caroline var i Florida så var vi jo der en hel uke mer enn planlagt på grunn av orkanen Irma, vi nøt det ganske godt allikevel, hehe. Vi var i Miami på stranden og i Orlando på Universal Studios og i Disney World, spiste mye Nutella, spise chinese take-away på ekte amerikansk vis og var ved bassenget og stekte i solen.

 

Island var noe helt for seg selv! Landskapet var bare helt magisk og de få dagene vi hadde der var fantastiske. Elsker virkelige Island, hyggelige mennesker, god mat og hyggelige gater. Elsket spesielt Blue Lagoon!

Nå gleder jeg meg bare enda mer til 2018 som sagt og håper jeg kan få til enda flere storby-turer, spesielt London, er bare litt over 1 år siden jeg var der, men det er en så sinnsykt fin by at jeg bare må tilbake snart! Jeg har også lyst til å sjekke ut andre storbyer, som jeg aldri har vært tidligere❤


Følg meg på instagram: emilie_helle

Følg meg på Facebook

Kontakt: [email protected]

Throwback Florida

Oh my god, jeg savner å reise! Eller det å være på reise, haha. Sist ferie var Island i slutten av oktober, men det føles ut som en evighet siden og det varte liksom bare en helg! Før Island derimot var det Florida i 2 uker og det var så fantastisk. Vi skulle egentlig være der i en uke, men på grunn av orkanen Irma ble det en uke lenger. Heldigvis ble ikke vi rammet noe særlig, bare ekstrem vind og regn i et par dager mens vi var i Orlando! Så på det egentlig som en uke ekstra ferie, haha😄😄

Jeg savner Miami, stranda, Disney World, Universal Studios og late dager langs bassenget!


Følg meg på instagram: emilie_helle

Følg meg på Facebook

Kontakt: [email protected]