Denne skal pakkes ned

Nå sitter jeg på jobb og merker feberen sniker seg mer og mer rundt i kroppen og hodet verker, æsj feber er så vondt altså!

Heldigvis er det bare 2 timer igjen til jeg er ferdig og i morgen har jeg heldigvis fri!

Eneste som jeg gruer meg til nå, er at jeg må til Sarpsborg med bilen i morgen for å ha den på service, også klokka 10 på morgenen, omg.

I tillegg til en kjip tid koster det nærmere 4000kr å ha den på service, det er snart tomt i lommeboka da for å si det sånn!

Anyways! Nok syting..

Jeg kjøpte meg en ny topp her om dagen, som jeg har siklet på på nettet. Toppen er fra Bik Bok og jeg turte ikke kjøpe på nettet fordi jeg ikke visste hvilken størrelse jeg skulle ha. Er det noe jeg sjeldent gjør, så er det å kjøpe klær fysisk i butikker, men det måtte jeg denne gangen!

Jeg måtte gå opp en størrelse enn hva jeg trodde, så det var et smart valg å faktisk prøve den først.

Toppen er så sykt fin og sommerlig, så denne skal pakkes ned til Filippinene for å si det sånn, nå er det bare 17 dager igjen😄😄


Følg meg på instagram: emilie_helle

Følg meg på Facebook

Kontakt: [email protected]

En ny reise er bestilt!

Wiho! Enda et land skal krysses av på listen min snart, jeg og mamma har nemlig bestilt oss en tur sammen😀

I slutten av april går reisen til Tsjekkia, Praha! Det ser jo så utrolig koselig ut der, så dette tror jeg blir veldig bra. Jeg har aldri vært i Tsjekkia før, så det blir spennende. Det er kun flybillett som er i boks enn så lenge, så vi skal se nærmere på hotell i morgen. Det virker som prisene er helt latterlig billig, så jeg satser på at vi finner et hotell som er billig, sentralt og fint.

Kom gjerne med reisetips om dere har vært der!


Følg meg på instagram: emilie_helle

Følg meg på Facebook

Kontakt: [email protected]