Herregud, for en lykkerus!

Husker dere at jeg fortalte dere i går at det skjer noe spennende i livet mitt? Jeg turte ikke fortelle det helt enda, fordi man vet aldri om ting går i boks eller ikke..

Jeg har jo som dere vet, flyttet hjem igjen til pappa og det er ikke den beste løsningen i livet mitt akkurat nå. Jeg hadde egentlig planer om å bli boende i flere måneder og spare så mye jeg kunne til å kunne reise i flere måneder, men jeg har i ettertid innsett at det ikke er ideelt for meg. Jeg har derfor lagt de planene vekk, og jeg skal kjøpe meg en leilighet istedenfor. På mandag var jeg på en visning i en leilighet jeg syns passet perfekt til meg, både størrelse og sted. I går fikk jeg svar fra banken om at jeg kunne låne så og så mye og jeg ga derfor et bud på leiligheten jeg ønsket meg.

Fristen for å by i mot meg gikk ut i dag klokken 12 og megleren ringte meg rett før klokken ble slagen. Han sa at selger ikke var villig til å gå med på budet mitt, men om jeg gikk opp til takst (jeg bød 100k under), så var leiligheten min. Siden jeg allerede hadde fått lån på den summen fra banken, aksepterte jeg og NÅ ER LEILIGHETEN MIN! Herreguud, så godt det føles!

Jeg skal ikke ta over før i slutten av mai, men det gir meg litt tid på å kjøpe de møblene jeg trenger, spare penger til nytt gulv og maling. Jeg kunne ha flyttet rett inn, for den er ikke stygg, men jeg vil gjøre den til mitt eget og med akkurat det jeg selv ønsker å ha der. Fremover kommer jeg til å være helt stuck i interiørverdenen, jeg har sånn halvveis bestemt meg for hvilken stil jeg ønsker meg, men den kan også endres neste uke, hvem vet!


Følg meg på Instagram – Følg meg på Facebook – Følg meg på YouTube

Kontakt: [email protected]

Jeg har bestilt meg enda en ny reise!

Ah, ingenting gir meg så mye som det å reise! Jeg burde vel egentlig være en ordentlig blogger og holde reisene mine hemmelige frem til avreise for flere klikk, men jeg klarer ikke slikt. Jeg vil dele det med dere og jeg klarer liksom ikke å holde slikt hemmelig.

Her om dagen kom jeg på at jeg har fri nesten hele påsken og jeg syns det er så kjedelig å sitte hjemme når man har flere fridager på rad. Derfor gikk jeg inn på momondo.no mens jeg satt på jobb og søkte frem litt forskjellige steder og priser. Det er ingen hemmelighet at det er dyrere å reise i påsken, men slik får det bare være. Jeg fant meg til slutt flybillett tur retur til Riga for litt over 2000 kr og syns egentlig det er helt innafor, jeg betaler bare 900kr for hotell, så da går det bra!

Bilder funnet på Pinterest.

Jeg skal altså til Riga i Latvia! Det ser utrolig koselig ut der og alle jeg har snakket med som har vært der, syns det er veldig fint og koselig. Det blir deilig med et par dager vekk fra Norge og alt i slutten av mars, det er heldigvis snart bare to uker igjen til avreise, woho!


Følg meg på Instagram – Følg meg på Facebook – Følg meg på YouTube

Kontakt: [email protected]

Slik blir min vår i reiser

Noen stikkord for denne reisen:

– April.

– Praha, Tjekkia.

– Tur med mamma.

Nytt land, nye opplevelser.

– (Forhåpentligvis) vår i luften.

– Shopping.

– Historie, arkitektur, sightseeing.

– God mat.

Noen stikkord for denne reisen:

– Første solotur på flere år.

– Mai.

– Shopping på Primark, Adidas, Nike osv.

– Første Londontur dette året, drar tilbake i desember også.

– Sightseeing på steder jeg kanskje enda ikke har sett.

– Cafébesøk.

– Nyte hotellivet.

– Besøke Warner Bros. Studioomvisning London ? The Making of Harry Potter for andre gang (nerd!).

– Forhåpentligvis nyte godt vær og nyte at jeg er tilbake i favorittbyen.


Følg meg på Instagram – Følg meg på Facebook – Følg meg på YouTube

Kontakt: [email protected]